2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیشتر از اینکه کمپ و مشاور مهم باشه خودش باید بخواد وگرنه بابای من چند بار عمومو با کتک برده کمپ اونم ترک کرده ولی از وقتی اومده بیرون دوباره شروع کرده حداقل ۴ بار اینجوری شده 

برای کسی میخام که از قرار معلوم بشددددت عصبی و بددهن و دعواییه و اعتیاد ب حشیش پیدا کرده ! 

ببین اینا در کل اینجورین مگه اینکه ترک کنه..معتادا اصن اختیار نیارن اختیارشون دست مواده و مواد کلا اونارو کنترل میکنه

برای کسی میخام که از قرار معلوم بشددددت عصبی و بددهن و دعواییه و اعتیاد ب حشیش پیدا کرده ! 

اینا باید به عجزشونوبرسن بعد ترک میکنن...هیچکسم نمیتونه کاری بکنه جز اینکه واسش دعا کنن که به عجزش برسه...

[QUOTE=51424235]بیشتر از اینکه کمپ و مشاور مهم باشه خودش باید بخواد وگرنه بابای من چند بار عمومو با کتک برده کمپ اون ...[/QUOTE

اتفاقا خودش میخاد ! اصلا وقتی شنیدم مغزم سوت کشید بخدا خیلی آدمای بافرهنگین متاسفانه این یه دونه شون نخاله دراومده ! سپردن به خواهرش که میشه زندایی من که براش یه روانپزشک کاربلد پیدا کنه! زنداییم طفلک شده عین روح از این غم !

کلینیک بیمارستان طالقانی روانپزشک و روانشناس در زمینه ترک اعتیاد داره عزیزم

فکر کنم باید برنامه شونو نگاه کنی ببینی چه روزایی هستن روز قبلش زنگ بزنی وقت بگیری

تو سایتشون برنامه و اسم دکترا و این که هرکدوم تخصصشون در چه زمینه ایه رو نوشتن

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
[QUOTE=51424235]بیشتر از اینکه کمپ و مشاور مهم باشه خودش باید بخواد وگرنه بابای من چند بار عمومو با ...

تو رو خدا نگو نخاله...😢😢😢اون خیلی گناه داره...اکثر معتادا ادمای خیلی خوبین باور کن

ببین اینا در کل اینجورین مگه اینکه ترک کنه..معتادا اصن اختیار نیارن اختیارشون دست مواده و مواد کلا ا ...

ببین من دقیقا نمیدونم چرا اون پسر با ادب و باشخصیتی که من میشناختم اینطوری شده اصلا وقتی زنداییم بهم گفت داشتم شاخ درمیاوردم (البته فقطططط ب من گفته و ب هیچ کس دیگه ای نگفته حتی به داییم!) ولی از قرار معلوم اختلاف شدیدی با پدرش داشته و سر لج و لجبازی اینکارو کرده و ...

[QUOTE=51424235]بیشتر از اینکه کمپ و مشاور مهم باشه خودش باید بخواد وگرنه بابای من چند بار عمومو با ...

میفهمم اینجور آدما خانوادشونو داغون میکنن بابای من طفلک همه جورهاز دست عموم عذاب میکشه اون ۲۲ سالشه ۵ ساله شیشه میکشه هر روز هم بدتر میشه جدیدا انگار دیوونه شده واقعا دیگه میترسم ازش

این آقاهه چند سالشه و چند ساله میکشه؟

تو رو خدا نگو نخاله...😢😢😢اون خیلی گناه داره...اکثر معتادا ادمای خیلی خوبین باور کن

آره شاید تو راس بگی عزیزم ولی واقعا بخاطر چیزاییکه ازش شنیدم یه جورایی ازش متنفر شدم البته دلمم خیییییلی براش سوخت بخدا!