بیشتر از اینکه کمپ و مشاور مهم باشه خودش باید بخواد وگرنه بابای من چند بار عمومو با کتک برده کمپ اونم ترک کرده ولی از وقتی اومده بیرون دوباره شروع کرده حداقل ۴ بار اینجوری شده
[QUOTE=51424235]بیشتر از اینکه کمپ و مشاور مهم باشه خودش باید بخواد وگرنه بابای من چند بار عمومو با کتک برده کمپ اون ...[/QUOTE
اتفاقا خودش میخاد ! اصلا وقتی شنیدم مغزم سوت کشید بخدا خیلی آدمای بافرهنگین متاسفانه این یه دونه شون نخاله دراومده ! سپردن به خواهرش که میشه زندایی من که براش یه روانپزشک کاربلد پیدا کنه! زنداییم طفلک شده عین روح از این غم !
ببین اینا در کل اینجورین مگه اینکه ترک کنه..معتادا اصن اختیار نیارن اختیارشون دست مواده و مواد کلا ا ...
ببین من دقیقا نمیدونم چرا اون پسر با ادب و باشخصیتی که من میشناختم اینطوری شده اصلا وقتی زنداییم بهم گفت داشتم شاخ درمیاوردم (البته فقطططط ب من گفته و ب هیچ کس دیگه ای نگفته حتی به داییم!) ولی از قرار معلوم اختلاف شدیدی با پدرش داشته و سر لج و لجبازی اینکارو کرده و ...
[QUOTE=51424235]بیشتر از اینکه کمپ و مشاور مهم باشه خودش باید بخواد وگرنه بابای من چند بار عمومو با ...
میفهمم اینجور آدما خانوادشونو داغون میکنن بابای من طفلک همه جورهاز دست عموم عذاب میکشه اون ۲۲ سالشه ۵ ساله شیشه میکشه هر روز هم بدتر میشه جدیدا انگار دیوونه شده واقعا دیگه میترسم ازش