2777
2789
ببین من دقیقا نمیدونم چرا اون پسر با ادب و باشخصیتی که من میشناختم اینطوری شده اصلا وقتی زنداییم بهم ...

اکثرا بخاطر خلا هایی که تو وجودشون هست میرن سمتش و متاسفانه کسیکه سمتش بره و توو دام بیوفته دیگه دچارش شده و فقط میتونن این مریضیو کنترل کنن وگرنه درمان نداره...من توو گروه نارانان هستم خیلی خوبه ...اگه تونستی برو جلسات نارانان توو شهرتون و ازشون اطلاعات کسب کن...

میفهمم اینجور آدما خانوادشونو داغون میکنن بابای من طفلک همه جورهاز دست عموم عذاب میکشه اون ۲۲ سالشه ...

25  سالشه ولی زنداییم میگفت رک و راست نمیگه چندوقته حشیش استفاده میکنه ولی مث اینکه تو دوران سربازی با این آشغالا آشنا شده! نمیدونم والله!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا بخاطر خلا هایی که تو وجودشون هست میرن سمتش و متاسفانه کسیکه سمتش بره و توو دام بیوفته دیگه دچا ...

وای راس میگی ینی دیگه خوب نمیشن؟!!!!! خاک برسرم من کلیییی ب زنداییم دلگرمی دادم که حتما حل شدنیه!!!!!! 

آره شاید تو راس بگی عزیزم ولی واقعا بخاطر چیزاییکه ازش شنیدم یه جورایی ازش متنفر شدم البته دلمم خییی ...

باور کن دست خودشون نیست...من شوهرممم عاااالیه و بهترین مرد دنیاس ولی ی مدت اصن خیلی بد شده بود اونم بخاطر مواد.که خداروشکر الان خوب شده

وای راس میگی ینی دیگه خوب نمیشن؟!!!!! خاک برسرم من کلیییی ب زنداییم دلگرمی دادم که حتما حل شدنیه!!!! ...

نه متاسفانه اکثرا لغزش دارن...یک در هزار احتمال داره طرف تا اخر عمر نره سمتش...ولی اینا بعد ترک باید برن جلسات Naو واقعا خیلی تاثیر داره روشون اگه نرن جلسه احتمال لغزششون خیلیییییی زیاده...من با روانشناس حرف زدم گفتش اینا مثه کسایین که بیمار شدن و تا اخر عمر خوب نمیشن مگه اینکه برن جلسات

خونواده معتادا حتما باید برن جلسات نارانان و باید بفهمن که چجوری با ی معتاد برخورد کنن...من از وقتیکه میرم نارانان هم حالم بهتر شده هم حال شوهرمم خیلی بهتر شده...ببین این معتادا ادمو روانی میکنن متاسفانه،و کسی اینو درک نمیکنه جز همدرداشون...به خونوادش بگو برن جلسه نارانان