ببین من دقیقا نمیدونم چرا اون پسر با ادب و باشخصیتی که من میشناختم اینطوری شده اصلا وقتی زنداییم بهم ...
اکثرا بخاطر خلا هایی که تو وجودشون هست میرن سمتش و متاسفانه کسیکه سمتش بره و توو دام بیوفته دیگه دچارش شده و فقط میتونن این مریضیو کنترل کنن وگرنه درمان نداره...من توو گروه نارانان هستم خیلی خوبه ...اگه تونستی برو جلسات نارانان توو شهرتون و ازشون اطلاعات کسب کن...
وای راس میگی ینی دیگه خوب نمیشن؟!!!!! خاک برسرم من کلیییی ب زنداییم دلگرمی دادم که حتما حل شدنیه!!!! ...
نه متاسفانه اکثرا لغزش دارن...یک در هزار احتمال داره طرف تا اخر عمر نره سمتش...ولی اینا بعد ترک باید برن جلسات Naو واقعا خیلی تاثیر داره روشون اگه نرن جلسه احتمال لغزششون خیلیییییی زیاده...من با روانشناس حرف زدم گفتش اینا مثه کسایین که بیمار شدن و تا اخر عمر خوب نمیشن مگه اینکه برن جلسات
خونواده معتادا حتما باید برن جلسات نارانان و باید بفهمن که چجوری با ی معتاد برخورد کنن...من از وقتیکه میرم نارانان هم حالم بهتر شده هم حال شوهرمم خیلی بهتر شده...ببین این معتادا ادمو روانی میکنن متاسفانه،و کسی اینو درک نمیکنه جز همدرداشون...به خونوادش بگو برن جلسه نارانان