2821
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست
منم دقیقا همین مشکل برام پیش اومد یه آدم پدرسگ و بی وجدان از زبون من بهش دروغ گفته اون هم ساده باور ...

اشباهه ک رفتی توضیح دادی من وقتی شنیدم اصلا برو خودم نیوردم انگار چیزی نشده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب اگه اونجوری هست سوءتفاهم شده بهتره بری باهاش حرف بزنی روراست حست بهش بگی وقتی دشمنی ندارید اونجو ...

ن کلا اون از من بدش میاد از اول عروسی تو عروسیم مثل من لباس عروس و تاج گذاشت ولی لباسش گل‌بهی بود

ن کلا اون از من بدش میاد از اول عروسی تو عروسیم مثل من لباس عروس و تاج گذاشت ولی لباسش گل‌بهی بود

خب اگه اونجوری هست پس بیخیالش شو زندگیت کن انگار که وجود نداره دنبال دردسر واسه خودت اعصابت نباش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=373351756]خب اگه اونجوری هست پس بیخیالش شو زندگیت کن انگار که وجود نداره دنبال دردسر واسه خودت اعصابت نباش&nbs ...[/QUOTE

اره درحالی که اون ب ۳۰سال نزدیکه ولی من تازه ۱۸سالمه

بابا بعضی جاریا روانین 

بهترین کار اینه که ازشون دوری کنی که خودت آرامش داشته باشی 

من مستاجرم روزی که اومدم اینجا صاحب خونه گفت اتاق ها کلید ندارن منم برام مهم نبود بخاطر همین خودمم برای اتاق ها کلید نزدم 

همه ی درای خونه یه خورده سفته ، در اتاق ، در سرویس ها حتی در ورودی هم گیر دارن 

وقتی میخوای در رو باز کنی باید خیلی محکم دستگیره رو بکشی

این جاری من خواسته بود بره تو اتاق درو یواش وا کرده بود وا نشده بود رفته همه جا گفته وقتی میاد خونه‌ی من ، من در ها رو قفل میکنم حتی در دستشویی رو 

یکی نیست بگه تو چلاقی چرا دیگران رو بد می‌کنی 

منم الان 11 ماهه ندیدمش و نه صداشو شنیدم خیلی هم آرامش دارم تا اینکه یه آدم اینجوری توی زندگیم باشه 

2790
2823
2791
2779
2792