2777
2789

دختر ۴ سالم مریضه داروهاشو هم درست نمیخوره به دکتر گفتم امپول بنویسه زودتر خوب شه  

هرچی بهش میگیم راضی نمیشه اخر مجبور شدیم به زور گرفتیم تا پرستار بزنه 

کلی گریه کرد بهمون گفت کار بدی کردی مامان 

دلم براش کباب شد 

ولی چاره چیه 

هزارتا وعده و هدیه  و گفتمان فایده نداره اخر به زور متوسل شدیم  

شما بچه ها کوچیکتون باهاتون همکاری میکنن واسه امپول؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

تمام طول سالن درمانگاه  داد زده  ایییی پشتم  آی پشتم   

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قببش باید میپرسیدی خواهر نه الان. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

من.  از بچگی فوبیای آمپول داشتم 

حالا فرض کن یه مشکلی داشتم و بارها بیمارستان بستری شدم و دکترا و پرستارا دقیقاً همین کار رو میکردن به زور آمپول میزدن 

بزرگتر که شدم خودم با این ترسم کنار اومدم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

به نظرت بچه ای هست ک همکاری کنه😂؟

نه ولی ما کوچیک بودیم از ترس مامان بابا چیزی نمیگفتیم 

قببش باید میپرسیدی خواهر نه الان.

حالا امشبم باید ببرمش یکی دیگه بزنه اونم استرسی مصاعف واسم هست 

هيچی بزور گرفتم 

🤣😂😂وای عاشق پسرمم تو ۵ سالگی جوری التماس میکرد به دکتر انگار رفته بود معبد عامون 😐😐😐آقای دکار تورو خدا تورو خدا آمپول اگه زدن بگو یواش بزنن😐😐😂😂😭تورو خدا من خیلی میترسم بگو بهشون یهو نزنن من دردم بگیره 

وای خدا 🤣😂😂خودم دکار از خنده روده بر میشدیم

ینی الانم ۱۵ سالشه باور کن میخواد آمپول بزنه اشک تو چشاش حلقه میزنه ولی ب روخودش نمیاره

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

نه ولی ما کوچیک بودیم از ترس مامان بابا چیزی نمیگفتیم

نخیر 

من که ی بار از مطب فرار کردم ۵ سالم بود

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

من. از بچگی فوبیای آمپول داشتم حالا فرض کن یه مشکلی داشتم و بارها بیمارستان بستری شدم و دکترا و پرس ...

دختر بزرگمم همینطوره دیگه بزرگ شدن خکدشون یکم خجالت میکشن خوب میشن 

هرچند من با ۳۰یال سن هنو استرس میگیرم واسه خودم 

هيچی بزور گرفتم 🤣😂😂وای عاشق پسرمم تو ۵ سالگی جوری التماس میکرد به دکتر انگار رفته بود معبد عامون ...

اخی عزیزم 

خیلی گناه دارن کاش امپول بدون درد اختراع میشد

دیگه چاره ای نیست

با جایزه بعدش

البته بازم باید به زور نگهشون داشت

من که خودم آمپولای بچه ها مو میزنم

قبلا دلم نمیومد می‌بردم بیرون

دیدم خودم خیلی بهتر میزنم تا درمونگاه محلمون

دیگه خودم میزنم

دختر بزرگم هم میگه خودت بزن مامان

ولی خب واقعا سخته

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
نخیر من که ی بار از مطب فرار کردم ۵ سالم بود

یکبار بابابم سر موتور بودم یکاشکی مایع امپولو انداختم تو خیابون صداشم درنیاوردم 

بابام رفت یکی دیگه گرفت اخرش قسمت بود بخورم