2777
2789
خبر ندارم من رها نکرده بودم 😂

یه چیزی خونده بودم اگه اشتباه نکنم هنوزم عکسش رو دارم صبر کن بذارمش

بعد از اون همش دارم فکر میکنم یعنی درسته یا نه

چون به نظر خودم منطقی نیست

‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خانواده من مخالف ازدواجم هستن با قانون جذب چکار کنم تروخدا اگه میدونی راهنماییم کن

تصور کردن عالیههه

تصور کن یه زندگی عاشقانه قشنگ داری و خانوادت هم بسیار خوشحال و....هستن

با جزییات و آرامش اینکار رو بکن افمار منفی هم از ذهنت بیرون کن

گاهی در دل تاریکی، نوری که به جستجوی آن هستیم در خود ماست، کافیست نگاه کنیم.

خبر ندارم من رها نکرده بودم 😂

هرچی سعی کردم نمیشه عکسش رو بفرستم

خلاصش این بود نوشته بود که هرچقدر بیشتر سعی کنی یه چیزیو داشته باشی دیرتر جذبش میکنی

‌‌‌

کلا مونده به اعتقادت هیچی رو باور کنی همون میشه

اره یه مدت به این شک کردم یعنی من که همیشه یه سری چیزا رو مثل شما تصور میکنم ممکنه نرسم

اون متن رو خوندم بدبین شدم

اما خب شما گفتی مرتب فکر میکردی نتیجه گرفتی پس احتمالا فقط به باور خودم بستگی داره

‌‌‌

درسته منظورم این نیست که خودمون هیچ تلاشی نکنیمیه مدت مستند راز رو میدیدم و کتاب هایی در این مورد خو ...

پس خودتون به درکش رسیدین که بدون تلاشی هیچ چیزی مقدور نمیشه باید تلاش کرد تا شانس ها اقبال ها نیروها انرژی های خاص به وجود بیان در اون راستا

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پس خودتون به درکش رسیدین که بدون تلاشی هیچ چیزی مقدور نمیشه باید تلاش کرد تا شانس ها اقبال ها نیروها ...

قطعا همینطوره اما قبول دارین گاهی یه نفر هر چقدر هم تلاش کنه موقعیت عالی رو بدست نمیاره و در مقابل بعضی ها تلاش کمتری دارن ولی آدم های مناسب و موقعیت های خیلی خوب سر راهشون قرار میگیره

هرچند میتونم درک کنم چرا خیلیا بهش باور ندارن و شاید از نظرشون خرافات اما من تجربه هایی دارم که به جز قانون جذب دلیلی براشون پیدا نمیکنم

‌‌‌

این

کار فیزیکی میشه نسل کشاورزی وصنعتی که ما حدود هفتاد سال از نسل صنعتی دور شدیم الان نسل مدرن هستیم تلاش مبنا بر فیزیک همش نیست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

کار فیزیکی میشه نسل کشاورزی وصنعتی که ما حدود هفتاد سال از نسل صنعتی دور شدیم الان نسل مدرن هستیم تل ...

درسته اما فکر میکنم منظورش اینه اگه خیلی دغدغه چیزی که نداری رو داشته باشی در واقع انرژی که به کائنات میدی نداشتن و کمبود واسه همین اتفاقات یه جوری برات پیش میاد که مدام این حس نداشتن رو تجربه کنی

در مورد پول هم همینطور

‌‌‌

2790
2778
2791
2779
2792