درسته منظورم این نیست که خودمون هیچ تلاشی نکنیمیه مدت مستند راز رو میدیدم و کتاب هایی در این مورد خو ...
پس خودتون به درکش رسیدین که بدون تلاشی هیچ چیزی مقدور نمیشه باید تلاش کرد تا شانس ها اقبال ها نیروها انرژی های خاص به وجود بیان در اون راستا
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
پس خودتون به درکش رسیدین که بدون تلاشی هیچ چیزی مقدور نمیشه باید تلاش کرد تا شانس ها اقبال ها نیروها ...
قطعا همینطوره اما قبول دارین گاهی یه نفر هر چقدر هم تلاش کنه موقعیت عالی رو بدست نمیاره و در مقابل بعضی ها تلاش کمتری دارن ولی آدم های مناسب و موقعیت های خیلی خوب سر راهشون قرار میگیره
هرچند میتونم درک کنم چرا خیلیا بهش باور ندارن و شاید از نظرشون خرافات اما من تجربه هایی دارم که به جز قانون جذب دلیلی براشون پیدا نمیکنم
کار فیزیکی میشه نسل کشاورزی وصنعتی که ما حدود هفتاد سال از نسل صنعتی دور شدیم الان نسل مدرن هستیم تلاش مبنا بر فیزیک همش نیست
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
کار فیزیکی میشه نسل کشاورزی وصنعتی که ما حدود هفتاد سال از نسل صنعتی دور شدیم الان نسل مدرن هستیم تل ...
درسته اما فکر میکنم منظورش اینه اگه خیلی دغدغه چیزی که نداری رو داشته باشی در واقع انرژی که به کائنات میدی نداشتن و کمبود واسه همین اتفاقات یه جوری برات پیش میاد که مدام این حس نداشتن رو تجربه کنی