2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شدیدا ادم خیال پردازیم کار هر روزمه هرچی می خوام تصور می کنم دارمش با جزیات دقیق خودمو تو اون شرا ...

منم خیالپردازم 

پس شما همراه با خیالپردازی اینکه اون موضوع رو دارید به دست میارید؟

من قبل خواب به شدتتت تصور می‌کنم 

🌙💜

اگه امکانش هست تعریف میکنید

مثلا من دوسال به یک نفر هر روز و هر لحظه فکر میکردم ...و کلییییی تصویر سازی میکردم و .....شاید باورت نشه همش رو تجربه کردم

گاهی در دل تاریکی، نوری که به جستجوی آن هستیم در خود ماست، کافیست نگاه کنیم.

منم خیالپردازم پس شما همراه با خیالپردازی اینکه اون موضوع رو دارید به دست میارید؟ من قبل خواب به شدت ...

منم 

مثلا یه دوره می خواستم از یه ازمونی قبول شم هی خودمو تصور می کردم بعد قبول شدن چیا بهم می گن چی می پوشم و ...‌

کار هر روزم بود

فقط اینو بهت بگم که ماری به کسی نداشته باشنویل گدارد میگه تکرار و مداومت شما رو به همه چیز میرسونه و ...

الان خانواده من مخالف ازدواجم هستن با قانون جذب چکار کنم تروخدا اگه میدونی راهنماییم کن

🥹🤍

منم مثلا یه دوره می خواستم از یه ازمونی قبول شم هی خودمو تصور می کردم بعد قبول شدن چیا بهم می گن چی ...

اگه مرتب فکر میکردی پس تکنیک رها کردن چی هست؟

‌‌‌

اینکه تصور میکردید یعنی تصور میکردید داریش؟

آره

ولی اون موقعی که این تصورات رو میکردم حتی سلام هم بهم نمیکردیم

گاهی در دل تاریکی، نوری که به جستجوی آن هستیم در خود ماست، کافیست نگاه کنیم.

2790
2778
2791
2779
2792