2777
2789
درسته اما فکر میکنم منظورش اینه اگه خیلی دغدغه چیزی که نداری رو داشته باشی در واقع انرژی که به کائنا ...

خب درست هم گفتن که منظورش دقیقا چیزی که گفتین هست پذیرفتن داشته ها و بکارگیری تعقل تفکری و پی بردن به بکارگرفتن انرژی های خاص 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا همینطوره اما قبول دارین گاهی یه نفر هر چقدر هم تلاش کنه موقعیت عالی رو بدست نمیاره و در مقابل ب ...

ما باید براساس زمان الان پیش بریم زمان الان هم نسل مدرن هست نسل استفاده از تعقل وفکر نه استفاده کامل از فیزیک تلاش نیست در این نسل ولی به قول شما هنو خیلی ها به این باورها نرسیدن و درنسل کشاورزی و صنعتی موندن به نسل هوشمندی نرسیدن چرا ک در همین دوران  تغییراتی بنیادی در زمینه ها چگونگی تولید و عملکرد زنجیره عرضه از طریق اتوماسیون فرآیندهای تولید سنتی و روش‌های صنعتی موندن و از استفاده بکارگیری ها فناوری‌های مدرن هوشمند ارتباطات گسترده بازمانده هستن واین حالت خیلی درکش هم سخت میشه برای یکسری ها که هنو با فیزیک مشغول بکارن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اسی بنظرم انرژی مثبت داشتن خیلی تاثیر داره.‌من چند وقت پیش به کاربرای اینجا گفتم بیاین یه گروه بزنیم در مورد قانون جذب و گزارش روزانه و اینا هیچکی نیومد

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

اسی بنظرم انرژی مثبت داشتن خیلی تاثیر داره.‌من چند وقت پیش به کاربرای اینجا گفتم بیاین یه گروه بزنیم ...

دوباره تاپیک بزن شاید کسایی باشن که شرکت کنن

منظورت اینه یه هدف مشخص کنن و بعد طبق زمانی که در نظر گرفتن بگن به اون هدف رسیدن یا نه؟

‌‌‌

دوباره تاپیک بزن شاید کسایی باشن که شرکت کننمنظورت اینه یه هدف مشخص کنن و بعد طبق زمانی که در نظر گر ...

ببین راه های مختلف زیادی هست

از ساب گوش کردن تا نامه نوشتن برای فرشته ها که خیلی تاثیرگذاره

از انرژی مثبت و حال خوب با عکس و موسیقی...

از فکر کردن به چیزی که میخوای و بالا بردن قانون جذب و اینا... تو یه گروه توی تلگرام بزن لینکشو بفرست تا منم به بقیه بگم جوین شن

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

فقط کافیه یک چیز منفی از ذهنم عبور کنه 🫠

عاقا به یک صدم ثانیه نمیرسه رو سرم آوار میشه  🤣🤣🤣

خدایاااا کاش دعا هامم به همین سرعت بگیره  😂

مثال : یکی از همون چیزا (دبیرمون گفت هفته بعد امتحان ریاضی داریم به دبیرمون به شوخی گفتم هفته بعد شنبه مثلا[ روز همون امتحان] من سرما خوردم اقا همون روز افتادم بدجور سرماخوردگی چه سرماخوردگی ای بیا و ببین )

ببین راه های مختلف زیادی هستاز ساب گوش کردن تا نامه نوشتن برای فرشته ها که خیلی تاثیرگذارهاز انرژی م ...

خیلی دوست دارم اینکارو انجام بدم اما متاسفانه الان وقتشو ندارم، تابستون تیر یا مرداد گروه میزنم

این تاپیک رو حذف نمیکنم بعدا چک میکنم کاربریتون فعال بود حتما بهتون پیام میدم 

‌‌‌

2790
2778
2791
2779
2792