2777
2789
عنوان

بچه ها تخمدان pco

71791 بازدید | 31 پست

این جمله درستتتتته؟؟؟؟؟؟؟

پی سی او یعنی داشتن فولیکولهای کوچک

یعنی فولیکولها رشد کامل ندارن و کوچک میمونن و تخمک آزاد نمیکنن یا آزاد شدن تخمک در این تخمدانها منظم نیست

عزیزم مگر میشه هم پلی کیستیک باشی و هم فولیکول نداشته باشی

این جوایکی از کاربرها هست به کسی که تاپیک زده بود که pco هست و توی سونوش اصلا فولیکول مشاهده نشده...

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

تنبلی تخمدان با پلی کیستیک تفاوت داره......تنبلی یعنی اینکه فولیکول های ریز داری اما رشد نمیکنن و به مرحله آزاد شدن نمیرسن.....اما پلی کیستیک یعنی اینکه رشد میکنن و بزرگتر از حد معمول میشن اما تخمکش آزاد نمیشه.....حرف اون دوستمون هم درسته آدم نمیشه فولیکول نداشته باشه اما تخمدانش پی سی او باشه.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله کاملا درسته

بنظر تو چرا بعضی مواقع داروهای محرک باعث کیست سازی میشن

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بله پی سی او به کسایی مبگن که پلی کیستیک هستن یا اینکه تنبلی دارم 

که تنبلی خودش باعث کیست میشه چوت فولی ها خوب بزرگ نمیشن تا به صورت تخمک آزاد بشن یا اینکه تخمدان اصلا آزاد نمیکنه فولی هارو و میمونن کیست میشن

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
بنظر تو چرا بعضی مواقع داروهای محرک باعث کیست سازی میشن

چون تخمکه زیاد بزرگ میشه سوزن ازاد سازیمنمیزنی میشه کیست من خودم یسری لتروزل خوردم سوزن نزدم شد کیست

خدایا مامانم و همه مریضا رو شفا بده بگو آمین
تنبلی تخمدان با پلی کیستیک تفاوت داره......تنبلی یعنی اینکه فولیکول های ریز داری اما رشد نمیکنن و به ...

یعنی چی بزرگ میشن پیش از حد...😶😶😶 پس چرا به من لتروزول داده

ببین کسایی که پلیکیستیک هستن تخمدانشون پر از فولیکول های ریز هست ولی بالغ نمیشن منظور از نبود فولیکول هم فولیکول غالب هست 

کسایی که پلیکیستیک هستن داخل برگ سونو چون فولیکول غالب دیده نمیشه نمینویسن 

اون ریزها هم به درد نمیخوره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
فولیکول هست ولی کسایی که pco هستن به اندازه ای که باید رشد نمیکنه که تخمک ازاد بشه

پس چرا بعضی ها میگن ون زیاد بزرگ میشه کیست میشه

یعنی چی بزرگ میشن پیش از حد...😶😶😶 پس چرا به من لتروزول داده

باید روز یازده ، دوازده سیکلت سونو بدی که اگه سایزشون خوب بود امپول بزنی ازاد بشن تخمکا

اگه ازاد نشن میشن کیست بالای 26 دیگه به درد نمیخوره میشه کیست

بله پی سی او به کسایی مبگن که پلی کیستیک هستن یا اینکه تنبلی دارم  که تنبلی خودش باعث کیست میش ...

چرا آزاد نمیکنه میسازه بعد آزاد نمیکنه....😤😤

چقد ما زنا دمو دستگاه داریم

اینو میدونم کسایی که قرص کلومفین میخورن برا اینکه فولیکولشون بزرگ یشه و تخمک ازاد کنه ممکنه از اثرات این قرص این باشه که فولی به کیست تبدیل بشه 

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...

با دارو محرک رشد میکنن و همون کوچیکا بزرگ میشن فقط باید با سونو چک کنی زیاد از حد بزرگ نشن