2777
2789
عنوان

خبر خوب واسه پشت کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 24 پست
وای خدا باورم نمیشه امیدوارم امسال بشه امسال من با رتبه ده هزار انسانی هیچ جا قبول نشدم چرا چون همه ...

همچین قانونی وجود نداره 

ظرفیت هیچ رشته ای رو به رشته ی دیگه نمیدن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
یه سوال دارم لطفا هر کس میدونه جواب بده پشت کنکوریا که قبلا ترمیم زدن باید همه دروس دوازدهم رو ثبت ن ...

اون نمره ای که تراز بیشتری داره لحاظ میشه

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه های کنکوری تاپیکمو با موضوع کنکوریا بیاید بهتون انگیزه بدم بخونید💓

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

همچین قانونی وجود نداره ظرفیت هیچ رشته ای رو به رشته ی دیگه نمیدن

ولی امسال دقیقا وجود داشت چجوری پس با رتبه هشت هزار پزشکی اوردن من با اون رتبه خودم دیدم سالهای قبل چه رشته های تاپی قبول شده بودن

ولی اینم در نظر بگیرید خود دوازدهم به تنهایی تاثیرش شد 60 درصد براتونبرای دوازدهمیا میتونن از یازدهم ...

الان که فکر میکنم قضیه ای که گفتید دو سویه هست پارسال هم تاثیر کنکور پنجاه درصد بود حالا میشه چهل پس از اونور کنکور تراز بیشتری میده از اینور هم تاثیر پنجاه درصدی معدل میره رو شصت تراز کمتری میشه و ترازو معادل هم برقرار میشه

الان که فکر میکنم قضیه ای که گفتید دو سویه هست پارسال هم تاثیر کنکور پنجاه درصد بود حالا میشه چهل پس ...

نسبت به پارسالتون بله اما امسال فرق داره

40 درصد کنکور برای بچه های 12 ام هست

تراز دوازدهم برای شما 20 درصد بیشتر از کنکورتونه

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!