2777
2789
عنوان

بابام معتاده و منم به روش میارم

182 بازدید | 8 پست

چون من یه پسریو دوست دارم و مامانشم اومده حرف زده که قصدشون جدبیه و نیت خیر دارن

اما بابام روزگار منو سیاه کرده بیخود بهم شک داره بیخود فحش میده بیخود آبروی منو برده نمی‌ذاره خونه تنها بمونم 

با اینکه من خودم حواسم به همه چی بود که آبروی ریزی نشه که خودمو حفظ کنم ولی روزگارم برای من تنگ کرده

همش حتی مریضمم فک می‌کنه نقشه اس که البته نقش مامانم تو آتیشی کردنش و نفرت از من پر رنگه و بیشتره حرفای اونو میزنه

منم تو بحثا بهش میگم معتادی تا حالا خودتو تو آینه دیدی؟مایه آبروریزی

هم دلم میسوزه هم نفرت دارم ازشون

همش می‌خوام جیغ بزنم همش ا

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

دلت برا معتاد نسوزه دل من ک براش پدرم نمیسوزه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت برا اونا نسوزه وقتی براشون مهم نیستی منم بعضی وقتا دلم برای مامان و بابام میسوزه ولی وقتی یادم میاد باهام چیکار کردن میگم نه جهنم حقشونه

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

تو بشین درستو بخون کنکورتو بده پدرت درست حسابی نیس فردا همون پسره پدرتو میزنه توو سرت 

الان نه باید به پدرت فک کنی نه پسره فقط درست تنها راه نجاتته

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
تو بشین درستو بخون کنکورتو بده پدرت درست حسابی نیس فردا همون پسره پدرتو میزنه توو سرت الان نه باید ب ...

از درسم منو انداخته

روانیم کردن

افسرده شدم

نه حواسم هست پسره نفهمه

دوسه خط پستت خوندم فقط یه جمله میگم وتااااامااااام,اول رضایت پدرومادر وبعدخدا,وگرنه بیچار ه ای هرچقدرهم بدباشه باز پدرته تاج سرته 😡😡

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

دوسه خط پستت خوندم فقط یه جمله میگم وتااااامااااام,اول رضایت پدرومادر وبعدخدا,وگرنه بیچار ه ای هرچقد ...

اشتباه کردی که نخوندی کامل و نظر دادی گلم.