2777
2789

صاحبکارم دوتا پسر داره یه ۴ ساله یکیشم ۱۲ ساله نمیدونم رفته تو خونه چی گفته در مورده من پسرش اومده بود هی از من ایراد میگرفت هی میگفت به مشتری سلام‌بده یا نمیدونم چرا همش میشینی ؟ چند وقت پیش پسر کوچیکش دوتا نسکافه آورد بخوریم دیگه نگو باباش دعواش کرده بعدا گفته برچی برداشتی حالا پسر بزرگه اومده میگه خاله از این به بعد اگه داداشم نسکافه آورد لطفا از بابام اجازه بگیرید اول

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا سعی کن تو محیط کاری با کسی صمیمی نشی مخصوصا با بچه هاشون واس ارامش خودت میگم 

خودم که اصلا تو محیط کار بهم چیزی تعارف کنن نمی خورم حوصله ندارم منت کسی بالا سرم باشه 

حالا تا عید تحمل کن بعد عید برو جای دیگه 

اگه واقعا تو کار کردن اونقدری که وظیفته به خوبی انجام میدی ولی باز صاحبکارت قدر نمیدونه و ایراد الکی ...

کار میکنم ولی خب کارم جوریه که بیشتر وقتا سرم خلوت میشه میشنیم بعد این انتظار داره اصلا نشینم هی پاشم مرتب کنم

کار میکنم ولی خب کارم جوریه که بیشتر وقتا سرم خلوت میشه میشنیم بعد این انتظار داره اصلا نشینم هی پاش ...

همین یه ماه هم تحمل کن تا  حقوق و عیدی رو بگیری 

بعدش دیگه نرو ... صاحبکارت به درد نمیخوره