2821
2789
عنوان

ازداوج

103 بازدید | 10 پست

ما ک پیدا نمیکنم کسی رو یکی بیاد منو بگیره دیگه خسته شدم پیر شدیم رفت  آقاپسرم  باز نیان بگین هووو مرده این لولو خورخوره نیستم ک😏 

خونه دارم ماشین دارم تو روستا زندگی میکنم آخر  آرامش و عشق اهل ورزش تیپ اوکی تعریف نباشه همه چی تضمینه فقط مشکل اینه دختر مورد نظرم نیست اینجا و منم اهل رفتن دنبال دخترا و درآوردن آمارشون نیستم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آقاپسرم😂

دنبال رفتن و آوردن نیستی؛ منتظری دخترا با خدم و هشم و هدایا بیان برات صف بکشن. لابد خیال میکنی شوهرم کمه و کی بهتر از تو. بشین تا بیان

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دلیلِ زن نگرفتنت از همین پستت مشخصهتو باید دنبال دخترا باشی چون ناسلامتی مردی نه اینکه اونا بیان دنب ...

آبجی اینجا تو دور برم کسی نیست جاییم شهری ک کسی رو نمیشناسم چطور برم از تو خیابون پیدا کنم 

آبجی اینجا تو دور برم کسی نیست جاییم شهری ک کسی رو نمیشناسم چطور برم از تو خیابون پیدا کنم

انلاینی از طریقِ اشنایی چیزی

محیطایِ عمومی دانشگاهی جایی

دیگه اگر نشد خانومایِ فامیل باید دست به کار شن

انلاینی از طریقِ اشنایی چیزیمحیطایِ عمومی دانشگاهی جاییدیگه اگر نشد خانومایِ فامیل باید دست به کار ش ...

والا مجازی خیلی تلاش کردم ممنون ازتون دیگه هرچی قسمت باشه🌹🙏

2823
2791
2779
2792