2777
2789
عنوان

ازداوج

101 بازدید | 10 پست

ما ک پیدا نمیکنم کسی رو یکی بیاد منو بگیره دیگه خسته شدم پیر شدیم رفت  آقاپسرم  باز نیان بگین هووو مرده این لولو خورخوره نیستم ک😏 

خونه دارم ماشین دارم تو روستا زندگی میکنم آخر  آرامش و عشق اهل ورزش تیپ اوکی تعریف نباشه همه چی تضمینه فقط مشکل اینه دختر مورد نظرم نیست اینجا و منم اهل رفتن دنبال دخترا و درآوردن آمارشون نیستم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آقاپسرم😂

دنبال رفتن و آوردن نیستی؛ منتظری دخترا با خدم و هشم و هدایا بیان برات صف بکشن. لابد خیال میکنی شوهرم کمه و کی بهتر از تو. بشین تا بیان

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دلیلِ زن نگرفتنت از همین پستت مشخصهتو باید دنبال دخترا باشی چون ناسلامتی مردی نه اینکه اونا بیان دنب ...

آبجی اینجا تو دور برم کسی نیست جاییم شهری ک کسی رو نمیشناسم چطور برم از تو خیابون پیدا کنم 

آبجی اینجا تو دور برم کسی نیست جاییم شهری ک کسی رو نمیشناسم چطور برم از تو خیابون پیدا کنم

انلاینی از طریقِ اشنایی چیزی

محیطایِ عمومی دانشگاهی جایی

دیگه اگر نشد خانومایِ فامیل باید دست به کار شن

انلاینی از طریقِ اشنایی چیزیمحیطایِ عمومی دانشگاهی جاییدیگه اگر نشد خانومایِ فامیل باید دست به کار ش ...

والا مجازی خیلی تلاش کردم ممنون ازتون دیگه هرچی قسمت باشه🌹🙏