2777
2789
عنوان

ی سوال چرت 😂🤧ولی بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه اونجا صداش کنه teacher اوکیه

من کاری ندارم که اسی با چه رویی رفته این سوالو پرسیده

ولی به تو چه که کجا بگه تیچر کجا بگه معلم؟

خیلی بهت فشار میاد برو از تاپیک بیرون

تیچر تیچر تیچر تیچر تیچررررر

بوسوز👌🏻

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

نه بابا😂 خداروشکر از همه دخترای درود بهتر و خوشگلترم که بخوام تو اولویت اولش باشم

عامو شما علاوه بر بی جنبه ای و پررویی خیلی هم خودشیفته ای

مبارکدون باشه اگه نگاهش از سر هیزی نبود 

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

۱۸

ببین همه جای دنیا رابطه ی بین استاد و شاگرد ممنوعه حداقل تا وقتی که توی اون محیط آموزشی فعالیت دارن 

این معلم شما هم همین طور حاظر نیست به خاطر هوس شغلش رو از دست بده 

بعدم شخصیت خودت رو با پرسیدن سوالای شخصی از یک غریبه تو محیط آموزشی پایین نیار 

میدونم تو سنی هستی که برای هر نگاه و حرکت و رفتار از یک جنس مخالف دنبال دلیل رمانتیکی ولی این رو به خودت یاد بده لزوما هر جنس مخالفی که بهت نگاه میکنه و محبت میکنه لزوما حس خاصی بهت نداره 

هر کسی که بهت پیشنهاد رابطه میده عاشقت نیست 

چون یکی از دوستام تو همین سن به خاطر توهمات رمانتیکیش از معلم زبانش واقعا ضربه خورد 

دوستانه بهت میگم این افکار رو از سرت بیرون کن که ضربه میخوری 

لبخند اون آقا هم به خاطر این بوده که فهمیده چقدر رفتارتون بچگانه بوده

نمیدونم تا چه مقطعی درس خوندی آموزشگاه زبانه خب؟دبستان نیست که بگن آقا معلم حتی تو همین دبیرستانشم ب ...

ببین عزیزم می‌دونم اونجا آموزشگاه زبانه و کاملا طبیعیه شما طرف رو teacher صدا کنی 

منظور من اینه که تو متنی که تایپ میکنی دیگه حداقل از (تیچر) استفاده نکنی

انگلیسی بنویسه اوکیه تره نه ؟

نه بابا😂 خداروشکر از همه دخترای درود بهتر و خوشگلترم که بخوام تو اولویت اولش باشم

عزیزم شاید یکی رو بیرون از آموزشگاه دوست داشته باشه که از تو بهتر باشه همه شرایط رو باید در نظر میگرفتی گل من🌷

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

به خوشکلی نیست به امادگیه😃😃

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم.