2777
2789
عنوان

ی سوال چرت 😂🤧ولی بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 60 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست منم با تیچرش ریخت رو هم تهش مشخص شد یارو زن داشته و جدا از هم زندگی میکردن

وقتی فهمید از همه چیش افتاد و تیچره واسه اینکه ازش انتقام بگیره نمره بهش نداد با اینکه کاملا درست جواب داده بود

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

😂دکترمائده نیستم از اکانتش دارم استفاده میکنممن استودیت النام😂😂

ترم اولی؟ 

تلفظ ها رو هم اشکال داری 

استی،یودنت

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

teacherمعلم میگفتی بهتر بود

خب اموزشگاه زبانه

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

چرااا

عزیزم طرف دنبال حاشیه نیست 

احتمال زیاد فقط به چشم یه دلنش آموز مثل بقیه میبینتت 

اینکه معلمه یعنی مد خودتو بدون 

اینکه توضیح داده یعنی نمی‌خواد دیگه تکرار بشه و قضیه رو برات روشن کنه 

اینکه لبخند زده واسه اینه که دلت نشکنه 

با واقعیت ها زندگی کن ... بعد درخواست از طرف دختر از دید خیلی از پسرا کرینجِ و میگن اگر از دختره هم خوشمون بیاد بشنویم حسمون رو از دست می‌دیم ممکنه هم از این مدل ها بوده باشه

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.