2777
2789
عنوان

خیانت دیدم

393 بازدید | 26 پست

ایشالله که اینجوری نباشه ولی فکر کنم شوهر همسایمون به زنش خیانت میکنه/: اون روز یه دختر جون که سیزده سال ازش کوچیکتررو تو ماشینش دیدم با یه تاج گل خیلی گرون/:، چندین بار دیدمشون

اقاهه به شدت پولداره

و مشخصه دختره برای چی بهش خدمات میده، ضمننا دختره میدونه که اقاهه دوتا دختر بچه داره/:

خیلی برای خانمش ناراحت شدم واقعاااا، کاش میشد بهش بگم، ولی چون زندگیشون بهم میخوره و خانم اذیت میشه نمیگم/: البته اگه خانم هم چیزی بگه نهایتا مرده میگه همینی که هست، ممکنه دختررو هم عقد کنه اصلا💔

جدی اینا چه ننه بابایی دارن به بچه هاشون نمیگن شب کجایی؟ یا فلان تاج گل و کی واست اورده؟

چیشد که ما راضی شدیم بخاطر پول بریم با مردی که دوتا بچه داره زن داره، چیشد واقعا💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به خانمش نگو انشاالله رابطشون تموم میشه و سرش به سنگ بخوره اقاهه

انقدرر رابطه های اینجوری دیدم که

سرش به سنگ بخوره😮‍💨😂😂 طرف انقدر وقیح شده دختررو میاره بین هزار تا اشنا

اینو که میگم شاید یه عده بپرن بهم ولی مهم نیست 

۹۹ درصد باعث خیانت ها همجنس های خودمون هستن 

خدا شاهده تا بوی پول به دماغشون میخوره یادشون میره طرف پدر یکی دوتا بچه هستش و زنش گناه داره که یه عمر با مرده زندگی کرده 

یکی رو میشناسم ادعای خدا و پیامبریش میشد همش میگفت من الم من بلم 

چند سال پیش گندش دراومد با یه مرد متاهل ازدواج کرده که سه تا بچه هم داره ، مرده صاحبخونشون بود ، الانم پررو پررو جدا زندگی میکنن و مرده بیشتر پیش اونه تا زنش که مادر سه تا بچه هاشه 

زنه میشینه نفرین میکنه و من مطمئنم یه روز نفرینش میگیره 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ولی من اگه بودم ناشناس ب زنش میرسوندم که بیشتر حواسش ب دوروبرش باشه

خیلییی کثیفه هااا فکر کن دختر جوون باشی بدونی طرف هم سن باباته و زن داره، و یواشکی با مرده باشی با ترس و لرز بپری تو ماشینش، جدی ادم خیلی باید بی اعتماد بنفس و بدبخت باشه

که به همچین چیزی راضی باشه

اینو که میگم شاید یه عده بپرن بهم ولی مهم نیست ۹۹ درصد باعث خیانت ها همجنس های خودمون هستن خدا شاهده ...

جدی مردا چرا خرابارو میگیرن خیلی برام سواله

ادعاشون میشه ولی من هزارتا اینجوری دیدم که زن خودشو ول کرده رفته خراب گرفته

وقتی تو که بابای بچتی به فکر بچت نیستی دختر مردم میخواد به فکرش باشه؟

اینو که میگم شاید یه عده بپرن بهم ولی مهم نیست ۹۹ درصد باعث خیانت ها همجنس های خودمون هستن خدا شاهده ...

عزیزم تروخدا التماست میکنم ی دیقه ب حرفم گوش بده 

میدونی ک این حرفی ک میزنی چقدر مردا رو وقیح و پروو و هرزه تر از اینی ک هستن میکنن میدونی با این حرفت مردا ممکنه بیشتر خیانت کنن و گناهش میفته ب گردن تو ک مرد رو فرشته پاکی میبینی ک هیچ مسیولیتی و عقلی نداره فقط باید هرزگی کنه و زن رو عامل همه مشکلات 

یعنی چی ک اگ خانم چیزی بگه مرده همینیه ک هست غلط کرده بزنه پدرشو دربیاره 

ببین ی سوال اگ زنه هم خیانت کرده بود همینو میگفتی😐اصن اگ اینجوری باشه زن محکوم ب مرگ میشه پس چرا فک میکنین حق ما کمتر از مرداست باید بلایی ب سرش بیاره ک...

2790
2778
2791
2779
2792