2821
2789
عنوان

خیانت دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 26 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جدی مردا چرا خرابارو میگیرن خیلی برام سوالهادعاشون میشه ولی من هزارتا اینجوری دیدم که زن خودشو ول کر ...

خرابا انقد همه رو امتحان کردن خبره شدن 

میدونی که چی میگم ؟

تو کارشون ماهرن بلدن چطوری با مردا رفتار کنن چه از نظر روحی چه جنسی 

مرده هم از اونجایی که عقلش تو شلوارشه میگه وای من چه حوری پیدا کردم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
عزیزم تروخدا التماست میکنم ی دیقه ب حرفم گوش بده میدونی ک این حرفی ک میزنی چقدر مردا رو وقیح و پروو ...

اونوقت مگه من شیپور گرفتم دستم تو کوچه خیابونا داد میزنم میگم مردا پاکن زنا ناپاک؟😑

اینجا نظرمو گفتم وگرنه تو دنیای واقعی برام مهم نیست کی چیکار میکنه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اینو که میگم شاید یه عده بپرن بهم ولی مهم نیست ۹۹ درصد باعث خیانت ها همجنس های خودمون هستن خدا شاهده ...

اگ زن خیانت کنه مقصر خودشه اگ مرد خیانت کنه هم مقصر زنه😐😐😐سوالمو جواب بده

خدا لعنت کنه یه مرد که به شدت موقعیت خوبی داشت و ظاهر موجهی داشت بهم پیشنهاد داد آشنا شیم 

تو دو روز متوجه شدم متاهله

ازش پرسیدم مگه زنت چشه که به فکر همچین رابطه ای هستی؟

آشغال برگشت گفت زنمو مامانم واسم گرفته من دوست داشتم زنم نماز خون باشه :////

رابطه رو که در جا کات کردم

ولی ته دلم با خودم گفتم خدا رو شکر اگه شوهر به این خوشتیپی ندارم اقلا نمازم سر جاشه

از همون روز نماز تق و لق شد 

چرا اخه؟ 

منکه شکر کرده بودم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اونوقت مگه من شیپور گرفتم دستم تو کوچه خیابونا داد میزنم میگم مردا پاکن زنا ناپاک؟😑اینجا نظرمو گفتم ...

میدونم عزیزدلم فداتشم ولی تروخدا اینجا هم نگو چون جامعه خودش ب اندازه کافی ضدزن هست ما باید سعی کنیم درستش کنیم ن اینکه بیشتر بهش دامن بزنیم❤

اگ زن خیانت کنه مقصر خودشه اگ مرد خیانت کنه هم مقصر زنه😐😐😐سوالمو جواب بده

زنا اگه به مردا رو ندن مردا پررو تر از این نمیشن 

یه دختر خیلی باید بدبخت باشه که بره پسمونده کسی رو به عنوان شوهر برای خودش برداره 

تا وقتی به همجنس های خودمون رحم نکنیم اوضاع همینه 

در ضمن من چیزی که دیدم رو گفتم ، چیزی که من دیدم این بود که زنا آویزون مردای متاهل میشدن 

راه دوری نمیرم همینجا تو همین سایت هزار نفر دیدم که تا یه آقا تاپیک میزنه حمله میکنن حرفایی میزنن که اصلأ ربطی به تاپیک و سوال طرف نداره ، دیروز یه آقا تاپیک زده بود میگفت زنم داره ازم جدا میشه حالم خوب نیست یه دختره معلوم نیست مجرد بود یا متاهل برگشته میگه آخی الهی 🥺 ولی من پیشنهاد میکنم هیچ جوره بهش مهریه ندید 😐 داشت بهش راهکار نشون میداد مهریه به زنش نده 

آخرشم انقد حرف زدن مرده گفت میشه بریم خصوصی ؟ اونم گفت باشه ، اونوقت یه عده میگن چرا اینجا تو سایت پر از مرد شده 

زنا اگه به مردا رو ندن مردا پررو تر از این نمیشن یه دختر خیلی باید بدبخت باشه که بره پسمونده کسی رو ...

وای یعنی موندم با این چیزی ک گفتی دختره عجب پررویی بوده باورم نمیشه بخدا میدونم چی میگی ولی اکثرا پسرا هم الان دقت کردم مث همین دخترن مثلا خودت فک کن مرده خودش متاهله بعد زنه متاهل هم ببینه رحم نمیکنه و میاد حتی بدتر باهاش لاس میزنه ولی چرا کسی نمیگه مقصر خیانت خانما مردا هستن من منظورم اینجوری بود گلم ک ما هم باید سعی کنیم بیشتر پشت خانما باشیم❤

عزیزم تروخدا التماست میکنم ی دیقه ب حرفم گوش بده میدونی ک این حرفی ک میزنی چقدر مردا رو وقیح و پروو ...

این چه حرفیه خانم عزیز از ماست که بر ماست با این طرز عشوه و لوندی و ارایش و حجاب تو جامعه حقا که مردا کم میارن ضمنا مرد مریض واقعا کم نیست اما کسی مرد رو مبرا ندید اما خعلی جاها مرد بیشعور که چراغ سبز میده زن قبول نمیکنه یا بعضی دخترا اینقدر لوندی میکنن مرده میره از کف

نه دیگه ننه بابایی بالا سرشون نیست

یا که خودشونم همون موقعا مشغولن بیرون به همین جور کارا

فقط و فقط اینو میدونم که باید از خدا بخوایم بهمون رحم کنه

سخته تموم نداریا و مصیبتای زندگیتو تحمل کنی و یروزی بببینی شوهرت که یکم وضعش بهتر شده،  یکی رو به تو ترجیح داده 

2823
2791
2779
2792