2777
2789
عنوان

باران خدا

87 بازدید | 11 پست

هم مسجدو هم کعبه وهم قبله بهانه است

دقت  بکنی  نور  خدا   داخل  خانه  است

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟

اول  تو  ببین  قلب  کسی  را  نشکستی؟

اینگونه   چرا   در   پی  اثبات   خداییم؟

همسایه ی ما  گشنه  و ما سیر  بخوابیم

در خلقت  ما راز  و معمای  خدا  چیست؟

انسان خودش آیینه یک کعبه مگر نیست؟

برخیز و کمی  کعبه ی  آمال  خودت  باش

چنگی  به  نقابت  بزن  و مال خودت باش

تصویر خدا پشت همین کهنه  نقاب  است

تصویرخداواضح وچشمان توخواب است

شاید که بتی در وسط  ذهن من و توست

باید  بت  خود ، با  نم  باران  خدا  شست

گویی که خدا در  بدن  و در  تنمان  هست

نزدیکترازخون و رگ گردنمان هست...

بارون گفتی دلم شمال خواست، بوی چوب سوخته، کباب، طبیعت، نم بارون :/

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من که شمالم الان هوا خوبه عزیزم بهاریه بهاریه😂جای شما خالی

شما بندگان برگزیده خدایید تو نعمت میغلطید

اون دنیا باید برید جهنم 😬

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
شما بندگان برگزیده خدایید تو نعمت میغلطید اون دنیا باید برید جهنم 😬

آره واقعا الان تو دل طبیعتم،البته خدانکنه برم جهنم😂ان شاءالله شما به بهشت ما راه پیداکنی😀

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
آره واقعا الان تو دل طبیعتم،البته خدانکنه برم جهنم😂ان شاءالله شما به بهشت ما راه پیداکنی😀

آره اینم خوبه 😁 خدایا شوهر شمالی قسمت کن باهاش بریم خارج 💃

شمالیا روهم کمپلت ببر vip بهشت

آره اینم خوبه 😁 خدایا شوهر شمالی قسمت کن باهاش بریم خارج 💃 شمالیا روهم کمپلت ببر vip بهشت

ان‌ شاءالله شوهرشمالی قسمتت شه عزیزم،ولی دیگه خارج نرو یه کلبه وسط جنگل درست کنین همونجا بمونین دیگه خارج رفتنیه کرد و لر و گیلک نمیشناسه که😂

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
ان‌ شاءالله شوهرشمالی قسمتت شه عزیزم،ولی دیگه خارج نرو یه کلبه وسط جنگل درست کنین همونجا بمونین دیگه ...

😂😂😂😂😂

میگن خارج با شمالی جماعت بیشتر صفا داره اصن یه بحر دیگه ست

نمیدونم والا با شمالی فقط شمال میچسبه😂😂

با شمالی همه جا میچسبه 🙌 عجب چسبیه مرد شمال 😂😂