2821
2789
عنوان

استادم

131 بازدید | 18 پست

داشت درس میداد بعد رفت سمت دین گفت خدا وجود ندارد من گفتم نه استاد وجود دار بعد گفت من میرم تو یک جای خلوت خلوت مغازه میخرم بعد من مشتری ندارم خدا از کجا روزی میرسون من نتونستم جواب بدم بعد‌ گفت من منتظر جواب هستم چی بگم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه چند دیقه صبرکن یه جوابی برات بنویسم که میخش کنه به تابلو !

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

من سعی می‌کنم حرفامو ساده بگم (اما هم علمی ، هم دینی و هم عقلی باشه)  :

فرض کن ما در مورد خدا شک داریم !!! 

درباره وجود خودمون شک نداریم که!؟

یعنی بالاخره قبول داریم که من هستم خودمو دارم می‌بینم دارم خودمو لمس می‌کنم.  پس من هستم!

حالا این بودن من و ما به چه شکلی حادث شده :

یک ؛ ما خودمون خودمون رو خلق کردیم  !

ما که ۵۰ سال پیش ۱۰۰ سال پیش وجود نداشتیم و در واقع تو همین نیم قرن گذشته به دنیا اومدیم پس ما پدیده‌ایم . یعنی وجود نداشتیم پس وقتی که قبلاً وجود نداشتیم نمی‌تونیم خودمون رو خلق کنیم. پس این رد میشه!

دو : یک مخلوق دیگه‌ای ما رو خلق کرده !

فرض کنیم کل این جهان و این هستی ما رو یه جهان دیگه خلق کرده ! خوب اونو کی خلق کرده؟ بازم یه جهان دیگه و همینطور بازم یه جهان دیگه که می‌رسه به بی‌نهایت ! بی‌نهایت ِ نهایت میشه عدم ! اینم رد میشه!

سه :  ما از هیچ ایجاد شدیم !

فرض کن صبح از خونه بیرون بیای و ببینی یه برج هفتاد طبقه جلو خونت سبز شده! سوال کنی اینو کی ساخته؟ بگن هیشکی!

با چی ساخته شده؟ با هیچی! هیچ که نمی‌تونه چیزی رو بسازه! هیچ ،  هیچ میاره و عدم ، عدم!  اماااااا

بعضی از دانشمندان مثل اد ترایون ( کسی که اولین بار این ایده را مطرح کرد ) معتقدن که : جهان اجازه خلقت چیزی از هیچ رو میده به شرط اینکه « قوانین طبیعت » (مثل نواسانات کوانتومی) حاکم باشند .

خوب این قوانین فیزیکی خودشون ماده نیستند که بلکه می‌تونن روی ماده عمل کنند. یعنی این قوانین فیزیکی که می‌تونن جهان رو خلق کنند قبل از پیدایش جهان وجود داشتند که باعث ایجاد این جهان و کل هستی شدند .

خوب حالا این یعنی چی؟ یعنی ما قبل از پیدایش جهان یه نیرویی داریم ( که حالا بهش قوانین طبیعت می‌گیم ) که :

۱. مادی نیست

۲. قادر روی ماده اثر بزاره

۳. قادر و توانایی اینو داره که ماده رو از هیچ مطلق خلق کنه

۴. قبل از این جهان و قبل از شروع زمان وجود داشته

خوب اینکه دقیقاً تعریف خداست :

ازلی و ابدی

قبل و بعد از همه

مادی نیست

و همه چیز در اختیارشه و با یک کن فیکون می‌تونه جهان رو از هیچ خلق کنه !!

از نظر دینی هم که هزاران دلیل و منبع برای خداشناسی وجود داره.

از نظر عقلی‌ام که هر کسی خودش و عقلش 😁

به قول شاعر :

برگ درختان سبز در نظر هوشیار

هر ورقش دفتریست معرفت کردگار

برای رازق بودن خدا باید عرض کنم اینکه نمی‌شه من بگم میرم تو کویر لوت یه سوپرمارکت می‌زنم ببینم خدا روزیمو میده یا نه !!!

خدا قبل از اینکه روزیمو بده به من عقل داده که حداقل‌ها رو برای کسب روزی رعایت کنم!!

تازه همون رو هم بهت قول میدم باز خدا روزی رسونه

خدایی که روزی یه نوع پرنده رو می‌ذاره تو دهن نهنگ ، یعنی نهنگه میاد رو سطح آب دهنشو باز می‌کنه بعد این پرنده میره از لای دندون‌های نهنگ باقیمونده‌های گوشت رو می‌خوره!

«وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْراً»

( و هر کس تقوای الهی پیشه کند، خداوند راه نجاتی برای او فراهم می‌کند،

و از جایی که گمان نَبَرد به او روزی عطا کند، و هر که بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد که خدا امرش را نافذ و روان می‌سازد و بر هر چیز قدر و اندازه‌ای مقرّر داشته است )

البته برای کسی که عاقل باشه ۴ کلمه صحبت کنی کافیه

و کسی‌ام که نخواد قبول کنه تا فردا براش حرف بزنی فایده‌ای نداره و آب تو هاون کوبیدنه!

آخر حرفام شما رو ارجاع میدم به دیدن یه فیلم سینمایی که بر اساس واقعیت ساخته شده به اسم

بهشت واقعی است

Heaven is for real

شاد باشید و ببخشید که دیر شد!

دیشب یهو خواهرم تماس گرفت و گفت حالش خوب نیست و اونو بردم درمانگاه.

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

من سعی می‌کنم حرفامو ساده بگم (اما هم علمی ، هم دینی و هم عقلی باشه) :فرض کن ما در مورد خدا شک داری ...

ممنون

ایشالا حالشون خوب شه

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

ممنونایشالا حالشون خوب شه

خواهش می‌کنم ، ممنونم از شما 🙏 

یه خواهش دارم (هرچند زیاده خواهیه☺️) اما اسم شما رو که دیدم یه حالی شدم ، تورو به فاطمه زهرا برا زندگی من دعا کن 🙏 

خواهش می‌کنم ، ممنونم از شما 🙏 یه خواهش دارم (هرچند زیاده خواهیه☺️) اما اسم شما رو که دیدم یه حالی ...

خواهش میکنم

انشاالله به حاجتتون برسید و حضرت فاطمه زندگیتونو نجات بده براتون نماز میخونم شب🙏🏻 شماهم برام دعا کنید خدا کمکم کنه🙏🏻

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

من سعی می‌کنم حرفامو ساده بگم (اما هم علمی ، هم دینی و هم عقلی باشه) :فرض کن ما در مورد خدا شک داری ...

آفرین عالی بود 👏🏻🌸

تاپیکای قبلی مال من نیس🗿🤝🏻اگه نرمالی لایک نکن

آفرین عالی بود 👏🏻🌸

تاپیکای قبلی مال من نیس🗿🤝🏻اگه نرمالی لایک نکن

خواهش میکنمانشاالله به حاجتتون برسید و حضرت فاطمه زندگیتونو نجات بده براتون نماز میخونم شب🙏🏻 شماهم ...

من همین چند دقیقه پیش بیدار شدم (ساعت پنج صبحه) و نمی‌دونید با خوندن حرفای شما دلم چه حالی شد 😔🙏 خدا خیرتون بده 🙏 

چشم منم براتون دعا می‌کنم ، از قدیمم گفتن :

دعای خیر برای غیر !☺️ نمی‌خوامم اون اصطلاح ِ 

« محتاجیم به دعا » رو طوطی‌وار تکرار کنم ، اما واقعا خود ما «سائل دعاییم » ، ضمن اینکه خدا  دعاهای بنده‌ی روسیاهی مث منو نخونده رد می‌کنه!

اما چشم همین الان دعا می‌کنم.