2789
عنوان

استادم

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 18 پست
آفرین عالی بود 👏🏻🌸

مچکرم ! لطف دارید 🙏 همین الان با دیدن کامنت شما با خودم فکر کردم با اینکه سنی ازم گذشته اما با یه تشویق چقدر حالم خوب شد (یه لبخند رو صورتم اومد از این گوشم تا اون گوشم!☺️) می‌دونی منظورم چیه؟

منظورم اینه وقتی منی که بارها تشویقم کردن ، بازم از تشویق شدن انرژی و انگیزه می‌گیرم ، وای به حال اونایی که دائماً تندی و تحقیر و توهین شنیدن! 

شاید بی‌ربط باشه اما متاسفانه بین زن و شوهرای هموطن ما ، خیلی کم و به ندرت پیش میاد که بخاطر یه کار خوب همو تشویق کنن ، اما کافیه یکیشون یه اشتباه ولو سهوی انجام بده تا طرف مقابل اونو با حرفاش به رگبار ببنده :

تو بی‌دست و پایی ! دست و پا چلفتی ! بی‌عرضه‌ای! شده یه بار یه کارو درست انجام بدی! و ....

ولش کن !😁😂 باز منبر رفتما !😁😂 ببخشید اعصابم بهم ریخته بود بخاطر بعضی تاپیکا ! فقط باید غصه بخورم! هیشکی ام نیست آداب زندگی مشترک رو به زوج‌ها یاد بده! خودشونم هیچ تلاشی نمی‌کنن!☺️

ببخشید زیاده گویی کردم 🙏 

شاد باشید 🙏 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

مچکرم ! لطف دارید 🙏 همین الان با دیدن کامنت شما با خودم فکر کردم با اینکه سنی ازم گذشته اما با یه ت ...

خوشحالم که تونستم لبخند به لبتون بیارم 

ممنون از دعای قشنگتون . انشالله شما هم همیشه شاد باشید🌱

تاپیکای قبلی مال من نیس🗿🤝🏻اگه نرمالی لایک نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوشحالم که تونستم لبخند به لبتون بیارم ممنون از دعای قشنگتون . انشالله شما هم همیشه شاد باشید🌱

همین‌طور شما 🙏☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.