2821
2789
کاش ماهم بیایم اردبیل همش شمال جاها قشنگ بکرش کجاهامیشه ؟

کلا بیای اردبی کیف میکنی شهرستان های توریستی سرعین هس بعد کوه زیاد داره جنگل زیاد داره مثل جنگل فندقلو. نمین مشگین شهر پل معلق. خیلی جاها داره حتی روستاهاش طبیت زیبایی دارن یه روستا هس الورس ابشار خوشقلی داره بیای اردبیل فقط عاشق هواش میشی

سرعین تازگیا پل سه طبقه زدن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بااجازه اسی چرا گفتی بیخیال شما گزارش زدی ترکید

چی؟!

متوجه نشدم کدوم تاپیک ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم تابستون ها که گرم میشه همین حدود ها میرم اون سمتا اردبیل گیلان و... 😂باید پیدات کنم ببینم

هلو آوا😘

کجایی هستی؟

آخ آش دوغ آلوارس مزه بهشت میده

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

ما کرجیم منفی ۳

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

هلو آوا😘کجایی هستی؟آخ آش دوغ آلوارس مزه بهشت میده

من تهرانم عزیزم 

اش دوغ خیلی دوس دارم 😍😍

بیا باهم بریم اردبیل گردش😂😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

تهران خیلیییی سرده برعکس امروز شوهرم بیکار بود گفت موکتارو بشوریم شوهرم و مامانم شستن همه موکتا و گل ...

منم تهرانم. امروز همه پادری ها رو شستم پهن کردم تو بالکن دیدم یخ زده

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم