2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عسل هاشونم عالیه

اره ولی من عاشق سر شیرشونم 

حلوا سیاه هم خوبه 

در کل یادمه یجا رفته یودیم همش حلوا سیاه بود 

من عاشق شور و حالش شدم 

شهر زنده ای هست

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اره ولی من عاشق سر شیرشونم حلوا سیاه هم خوبه در کل یادمه یجا رفته یودیم همش حلوا سیاه بود من عاشق شو ...

خیلی خیلی شهر زنده ای هستش

من تقریبا همه ی کشور رو رفتم

و هیجا مثل اردبیل بهم خوش نگذشته

پول های معلقشم برو اینبار

جنگل فندوقلو و شورابیل و...

کلی زندگی جریان داره در اردبیل

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

خیلی خیلی شهر زنده ای هستشمن تقریبا همه ی کشور رو رفتمو هیجا مثل اردبیل بهم خوش نگذشتهپول های معلقشم ...

موافقم قشنگه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
میگم اونجا تو روستا قسمت خونه چطوره آب و برق داشته باشه متراژ پایین

خواهرم دوماه پیش یه ۲۰۰ متری ویلایی گرفت تویکی از روستاهای نزدیک رشت پَسیخان  ۱۷۰۰.اشنا داشته باشید ملک با قیمت مناسب راحت پیدا می کنید