2777
2789

من دوقلو دارم قل پسرم یکم ضعیف تر خیییییلی نگرانم ...مثلا تا 10 یاد دادم اما گاهی از 6 ب بعد اشتباه میگه نقاشیش خیلی خوب نیس در حد ی ادم خونه و خورشید اینا یاد داره با 4 یا 5 تا شعر بنظرتون کافیه یا گیر ندم بهش برای سنجش نگرانم

من پسرم فقط حرف میزنه اونم زیاد خیلی ب حرفامون دقت میکنه شمردن هم تا ۶ اینا بلده رنگا رو هم خوب بلد نیس 4سالشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیال بابا 

بچه رو اذیت نکن بذار بچگی کنه 

اینا رو زمان خودش یاد میگیره

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دختر من تا پارسال که 5سالش بود اصلا نه نقاشی بلد بود نه علاقه ای داشت!5/5 که رد کرد یهو شروع کرد به ...

قل دیگه ام دختر ...دخترم در حد خودش خوبه پسرم باید ب بازی تشویق جایزه چیزی یادش بدم خیییییلی نگرانم گاهی دست خودم نیس چون کنار هم هستن مقایسه میکنم دیوونه میشم از فکر خیال همسرم میگه ذات پسرا اینطوریه تو خیلی نگرانی خدا کنه که حرف همسرم درست باش

متولد آبان ۹۸سال دیگه میره پیش دبستانی

پس با بچه های منه بچه های منم سال بعد میرن پیش...ازمون سنجش ثبت نام کردین؟بعضیا میگن برای قبل پیش بعضیا میگن قبل کلاس اول