2821
2789
عنوان

چت با پسر

337 بازدید | 27 پست

دیروز توی گروه دانشگاه یه سوالی پرسیدم بعد یه پسره اومد پیوی و جواب داد و بعدش هی به بهانه های مختلف حرف میزد و حرف هامون ادامه دار شد و شب هم با هم چت کردیم و امروز تا الان دیگه پیام نداده به نظرتون من بهش پیام بدم یا بیخیالش بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال.. 

ولی پس چرا هیچ کس با من حرف نمیزنه تف تو این زندگی و شانس 

من خیلی تنهام تو دانشگاه و همه جا 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

بیخیال.. ولی پس چرا هیچ کس با من حرف نمیزنه تف تو این زندگی و شانس من خیلی تنهام تو دانشگاه و همه جا

منم تو دانشگاه تنهام 😅

از طریق گروه دانشگاه اومد پیوی😄

میگم پسری ک مجازی بخاد دوس شه و اولاش شب بخیر و اینا بگه بعد چند مدت ول کنه پیام نده ینی دیگه نمیخاد ؟

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

بیخیال.. ولی پس چرا هیچ کس با من حرف نمیزنه تف تو این زندگی و شانس من خیلی تنهام تو دانشگاه و همه جا

پسرای دانشگاه کلا با همه در حال لاس زدنن کم پیش با نیت خیر با کسی حرف بزنن برای همون بیشتر میرن سمت دخترایی که احساس میکنن راحت تره و زود خودمونی میشه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز