2789
عنوان

چت با پسر

335 بازدید | 27 پست

دیروز توی گروه دانشگاه یه سوالی پرسیدم بعد یه پسره اومد پیوی و جواب داد و بعدش هی به بهانه های مختلف حرف میزد و حرف هامون ادامه دار شد و شب هم با هم چت کردیم و امروز تا الان دیگه پیام نداده به نظرتون من بهش پیام بدم یا بیخیالش بشم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیخیال.. 

ولی پس چرا هیچ کس با من حرف نمیزنه تف تو این زندگی و شانس 

من خیلی تنهام تو دانشگاه و همه جا 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

ولش کن بابا تو رو خدا انقدر به هرکسی که یهویی میرسه بها ندید یکم واسه خودتون ارزش قائل باشید الان پیام بدی فکر میکنه چه خبره چه تحفه ای هست

همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد🤍در این بوم و بر زنده یک تن مباد

بیخیال.. ولی پس چرا هیچ کس با من حرف نمیزنه تف تو این زندگی و شانس من خیلی تنهام تو دانشگاه و همه جا

منم تو دانشگاه تنهام 😅

از طریق گروه دانشگاه اومد پیوی😄

میگم پسری ک مجازی بخاد دوس شه و اولاش شب بخیر و اینا بگه بعد چند مدت ول کنه پیام نده ینی دیگه نمیخاد ؟

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

بیخیال.. ولی پس چرا هیچ کس با من حرف نمیزنه تف تو این زندگی و شانس من خیلی تنهام تو دانشگاه و همه جا

پسرای دانشگاه کلا با همه در حال لاس زدنن کم پیش با نیت خیر با کسی حرف بزنن برای همون بیشتر میرن سمت دخترایی که احساس میکنن راحت تره و زود خودمونی میشه

همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد🤍در این بوم و بر زنده یک تن مباد