2777
2789
عنوان

خواهرا خیلی مراقب باشید

245 بازدید | 7 پست

سلام خیلی مراقب باشید تو خونه تکونی(یا تمیز کاری حالا هر وقت) نمیدونم وایتکس رو با بقیه ی چیز ها قاطی نکنید حتی یه جا ریختید پشتش یه چیز دیگه نریزید هیچ چی رو هم با هیچ چی قاطی نکنین به این حرفا هم توجه نکنین فلان چیزو با فلان قاطی کنه خیلی تمیز میکنه مراقب باشید گاز سمی به خورد خودتون ندین 

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـو . . :»ای آن که جز او امیدی نیست . . 💚🌱♥️ اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج️ 💚پـروردگـارا  جـز تو پـنـاهے نـیـسـت…🕊💕🌙🦋💚آقا امیرالمؤمنین‌علیه‌السلام:  از خدا بترس هرچند اندك؛ و ميان خود و خدا پرده اي قرار ده هرچند نازك.  نهج‌البلاغه،حکمت۲۴۲️

پارسال اومدم سرکه جوش شیرین تاید قاطی کردم پرده شستم از پارسال ریه هام حساسیت نشون داده یکساله درگیر دکترم

به چه قیمت خونه تکونی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
پارسال اومدم سرکه جوش شیرین تاید قاطی کردم پرده شستم از پارسال ریه هام حساسیت نشون داده یکساله درگیر ...

مراقب باش آخه این چه کاریه 

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـو . . :»ای آن که جز او امیدی نیست . . 💚🌱♥️ اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج️ 💚پـروردگـارا  جـز تو پـنـاهے نـیـسـت…🕊💕🌙🦋💚آقا امیرالمؤمنین‌علیه‌السلام:  از خدا بترس هرچند اندك؛ و ميان خود و خدا پرده اي قرار ده هرچند نازك.  نهج‌البلاغه،حکمت۲۴۲️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر گفت اگه یه جا رو تمیز کاری کردین سرگیجه گرفتین چشماتون سیاهی رفت بلند شید و ایستاده نفس بکشید مهم اینه که خوابیده نفس نکشید

مرسی ک گفتی

خواهش میکنم گلم ☺️

یبار وایتکس و مَن رو قاطی کردم نفسم بالا نمیومد

نه اصلا کار درستی نیست حتی یه جا یه چیز دیگه ریختین از روش هم وایتکس نریزین حتی بالعکس