2777
2789
عنوان

نهایی یازدهم

418 بازدید | 30 پست

فیزیک و ریاضی الان نهایی نیست؟کنکورچجوری میشه همون۶۰ درصده تاثیر نهایی ولی خیلی خوب شد اگه اینجوری باشه از دست تاریخ خلاص شدیم

موج دریا زده را تنگه ساحل قفس است...

شما تجربی ای؟

تجربیا شیمی و زیستشون فکر کنم نهاییه

واسه ما فیزیک و هندسه

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما تجربی ای؟تجربیا شیمی و زیستشون فکر کنم نهاییهواسه ما فیزیک و هندسه

عزیزم تاپیک قبلیت خواستم نظر بزارم قفل بود گفتم شاید ندونی اخه گفته بودی بگی یا نگی

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

اگه دوازدهمی هستی 4 تا عمومی با زیست وشیمی 

اگه پشت کنکوری که اصلا دیگه یازدهم حذف شد

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

عزیزم تاپیک قبلیت خواستم نظر بزارم قفل بود گفتم شاید ندونی اخه گفته بودی بگی یا نگی

اره بستم شب بازش میکنم گلم

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

طفلک دوازدهمی ها ای کاش برای اوناهم تاثیر یازدهم رو بردارن

احساس میکنم در حق دوازدهما و پشت کنکوریا ظلم میشه شما سال قبل تاریخ و زمین اینارو نهایی داده بودین؟

موج دریا زده را تنگه ساحل قفس است...

اگه دوازدهمی هستی 4 تا عمومی با زیست وشیمی اگه پشت کنکوری که اصلا دیگه یازدهم حذف شد

عزیرم من تغییررشته دادم میخوام کنمورتجربی بدم من لازم نیست یازدهموایجادسابقه کنم

جالبه وقتی میگم درخواست ندید قبول نمیکنم بازم پرنسس های سایت درخواست میدن ،لعنت به همه پرنسس های سایت