2777
2789
عنوان

نهایی یازدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 30 پست
احساس میکنم در حق دوازدهما و پشت کنکوریا ظلم میشه شما سال قبل تاریخ و زمین اینارو نهایی داده بودین؟

نه عزیزم من پارسال فارغ التحصیل شدم

پارسال یازدهم رو نهایی نداشتیم فقط دوازدهم رو نهایی امتحان دادم

عزیرم من تغییررشته دادم میخوام کنمورتجربی بدم من لازم نیست یازدهموایجادسابقه کنم

نه لازم نیست 

فقط دوازدهم

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی بگه برا پشت کنکوریا چیشد

🔴تأثیر معدل پایه یازدهم بر کنکور حذف شد

🔹حسین صادقی، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش: اعتماد به دلسوزان نظام تعلیم و تربیت، نتیجه داد.

🔹با تصویب شورای عالی آموزش و پرورش، پشت کنکوری های ۱۴۰۳ و قبل از آن، نیازی به ترمیم نمره یا ایجاد سابقه برای پایه یازدهم ندارند. 

🔹سهم تأثیر ۶۰درصدی سوابق تحصیلی آن ها صرفاً بر اساس سوابق پایه دوازدهم محاسبه خواهد شد.

✥━━━━══☫︎══━━━━✥

🆔 @sazeman_sanjesh1

اگه دوازدهمی هستی 4 تا عمومی با زیست وشیمی اگه پشت کنکوری که اصلا دیگه یازدهم حذف شد

ببین من الان دوازدهمم پارسال یازدهمم نهایی بود 

یعنی تاثیر معدل حذف شده فقط همون ۶ درس تاثیر داره واسم؟؟؟

ببین من الان دوازدهمم پارسال یازدهمم نهایی بود یعنی تاثیر معدل حذف شده فقط همون ۶ درس تاثیر داره واس ...

6 درس یازدهم و تمام دروس دوازدهم

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

😍😍😍اصلا نمیدونم چی بگمممم😍😍خداییی؟

اره دیگه 

تصویب شد تموم شد 

حداقل 5 تا کتاب حذف شد خودشم خیلیه

اره دیگه تصویب شد تموم شد حداقل 5 تا کتاب حذف شد خودشم خیلیه

همینکه ریاضی حذف شد خداروشکر 

میگماااا حالا واسه ترمیم معدل باید توسایتی چیزی ثبتنام کنیم یانه؟

من فکر ترمیم معدل رو از سرم انداخته بودم چون کتابا زیادبودن 

اما الان میخوام بهش فکر کنم😁😁😁😁😍😍😍😍😍

همینکه ریاضی حذف شد خداروشکر میگماااا حالا واسه ترمیم معدل باید توسایتی چیزی ثبتنام کنیم یانه؟من فکر ...

اره دیگه اخبار رو دنبال کنن همین روزا وقت ثبت نامش میشه

همینکه ریاضی حذف شد خداروشکر میگماااا حالا واسه ترمیم معدل باید توسایتی چیزی ثبتنام کنیم یانه؟من فکر ...

از همینا هم وقت کم اوردی زبان و عربی رو حذف کن 

زیست و شیمی و ادبیات و دینی ضریبشون خیلی بالاتره