2777
2789

من بخاطر اینکه نظام قدیم یه درس افتاده داشتم الان باید ۶ تا درس امتحان بدم تا دیپلممو بگیرم..حالا دیروز کتابامو خریدم..چون استراحت مطلق نمیتونم برم سر کلاس..دوتاشون نهایی و بقیه داخلی..میخوام بدونم جزوه ها به چه صورت بودن؟سوالات چطوری بودن؟پولو پرداخت کردم برام نمره مستمر رد میکنن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من در حال حاضر دارم در مدرسه بزرگسالان پایه دوازدهم رو میخونم البته اول انتخاب واحد میکنم بعد

نه عزیزم من برام تطبیق دادن ۴ تا داخلی و دو تا نهایی رشته انسانی پایه دوازدهم..میخوام از حال و احوال جزوه ها بدونم تو خصوصی ثبت نام کردی؟

نه عزیزم من برام تطبیق دادن ۴ تا داخلی و دو تا نهایی رشته انسانی پایه دوازدهم..میخوام از حال و احوال ...

نه من مدرسه ثبت نام کردم ولی بزرگسالان هست منم انسانی هستم من از دهم انسانی شروع کردم چون تازه قانون اومده دهم یازدهم نهایی هست ولی من چون دی ماه یازدهم رو امتحان دادم بهمون جزوه دادن با جزوه پیش رفتم واسه داخلی جزوه میدن واسه نهایی که دست خودشون نیست

زبان و عربی ۳ نهایی هستن البته شنیدم اگه هفت بگیری توی برگه قبول میکنن

اره منم واسه خرداد زبان و عربی و ریاضی برداشتم اره قبول میکنن ولی تو سعی کن نمره بهتری بگیریم اگه میخوای کنکور بدی یا اگه مدرک میخوای سعی کن زیر پنج نباشی

زبان و عربی ۳ نهایی هستن البته شنیدم اگه هفت بگیری توی برگه قبول میکنن

و اینکه بگم عربی و زبان رو از الان بشین نگاه کن چون سخته تازگیا خیلی سخت میگیرن امتحانات نهایی رو چون من پایه دهم امتحان نهایی دادم خیلی سخته خدایی فقط باید بیست رو ول کنی و فقط به فکر قبول شدن باشی خب درسته واسه متاهلم سخته ولی شدنیع