2777
2789
عنوان

خانومای خوژگل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 28 پست
اخه آشپزخونم اصلا جا نداره برا ظرفشو ما خونمون توی حیاط مادرشوهرم محل نمیده که چرا نمیای بهم سر بزن ...

تو کاری نداشته باش اصلا اینقد بزرگم نکنشون که ازشون بترسی.

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اعتماد به نفست  انقد پایینه؟حتما یه چیز خوبی داری مه شوهرت پسندیدت چرا انقد میترسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

اصلا اخلاقش خاصه یکی از جاریام مال شیرازه موقع عروسیش به مادرشوهرم گفته تو خریدای عقدم انتخاب کن . هرجا میشینه میگه جالبیش اینه که الان مادر شوهرم 75 سالشع 

واینکه تا دیروز همش اسم تالار بود یک کلام نمیگفتن بگو مامانتم بیاد خودم یه شوهرم گفتم تااونا گفتن فکرمیکنم سراین مسئلم بهش برخورده مطمینم برم جاش میگم فاطمه ..جاریم.... گفته من برم براش خرید کنم .به تیکه میگه که مثلا تو رفتی مامانتم بردس گرچه این رسمه باید مامان من باشه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
آره درسته اما من همش میگم مال اونه نگاه کنید شوهرم رفت تخت برداشت400 اما من به خانودم گفتم 700 و میز ...

چرا آخه خریدای شوهرت رو پیش خانوادت گنده میکنی 🤔🤔باید از وسایلای خودت تعریف کنی و توی چشاشون بزرگ کنی

مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون.
چرا اعتماد به نفست  انقد پایینه؟حتما یه چیز خوبی داری مه شوهرت پسندیدت چرا انقد میترسی

یعنی دلم میخواد برم دهن بعضی از این مادر شوهرا رو کاهگل بگیرماااا بدم میاد میرن تو مخ آدم اه

بشین آروم به شوهرت بگو من اینکارو نمیتونم بکنم تو ناراحت نشو زیاد اسم از خانوادش نبر حساس میشن .یا بگو بهشون بگه من اینطورم یا اونطورن بهت حرفی نزنن شوهرتو باهاشون طرف کن همیشه نه خودتو این مادر شوهری که من میبینم تو نامزدی اینجور میکنه بعده عروسی بدتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا اخلاقش خاصه یکی از جاریام مال شیرازه موقع عروسیش به مادرشوهرم گفته تو خریدای عقدم انتخاب کن . ه ...

بزار بگه حرف باده هواست .خداروشکر شوهوت خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی دلم میخواد برم دهن بعضی از این مادر شوهرا رو کاهگل بگیرماااا بدم میاد میرن تو مخ آدم اه

میدونی اکثرا ترس از دست دادن پسرشونو دارن

ازدست دادن محبت بچشونو 

یه حس حسادت و رقابت بین عروس و خودشون میزارن

باید این اطمینان و بهشون بدی که اینجور نمیشه ولی در حد متعادل وگرنه دخالت میکنه

منم اکثرا میگفتم به مادرشوهرم که شوهرم خیلی دوستت داره ها 

کلا با حرفام خوشحال میسد کیف میکرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی اکثرا ترس از دست دادن پسرشونو دارن ازدست دادن محبت بچشونو  یه حس حسادت و رقابت بین عرو ...

مادر شوهر منم انصافا خیلی خانمه 

یکمی اخلاقش تند و رک هست اما تا حالا کوچکترین بی حرمتی و بی محبتی به من نکرده

منم همیشه بهش میگم پسرت همیشه از خانه داریتو دستپختت تعریف میکنه

بعدشم وظیفه مرده که وسایلا رو تهیه کنه والا ما رسممون اینه کل جهاز به عهده مرده .دندشون نرم بایدم بخرن .حالا ما باید بگیم چون پسرا جهاز میخرن دخترا باید جیکشون درنیاد .از حالا پر روشون نکن ،نکه بی احترامی کنی نه ولی خودتم بی قدر و منزلت نکن

میدونید الان مادرشوهرم قهر کرده مث بچه ها بی محلی میکنه اصلا فکرنمیکنه فقط  چون نرفتم پیشش ناراحت میشه منم وقتی میبینم بی محلی میکنه بی محلی میکنم باز خودش خوب میشه  دوست داره بشینم بیخ دلش

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

به نظرتون بعد عروسبم هر چند روز یه بار برم خونشون خونمون تو حیاطشون درمونم ازشون جداست

به نظرتون بعد عروسبم هر چند روز یه بار برم خونشون خونمون تو حیاطشون درمونم ازشون جداست

به نظرم هر دو سه روز یه با در حد یکی دو ساعت بری خوبه واسه شام یا نهار هم هفته ای یه بار