2777
2789
عنوان

خانومای خوژگل بیان

199 بازدید | 28 پست

سلام عشقولیا من یه مشکل دارم که تا حالا به هیچ کس راجبش حرف نزدم

اونم اینه که من الان تو عقدم و باید جهیزیه بدم ازاون طرف شوهرمم خونه ساخت و سرویس چوب و یسری از وسایل به پا شوهرم بود الان شوهرم بهترین چیزارو برا خونمون خریده از سرامیکا بگیر تا سرویس چوب و باقی وسایل یعنی خونه ای که برام ساخته خداییش خیلی قشنگ و دلبازه و خیلی خرج کرده براش

من الان باید خوشحال باشم اما ناراحتم 

همش باخودم میگم مال شوهرمه فکرمیکنم جهیزیم درمقابل وسایلای شوهرم کمه در صورتی که همه چی خریدم به جز ماشین ظرف شویی ..جانداشتیم .و بخارشو .همین دوتا .اما نمیدونم چرا همش میگم مال شوهرمه 

خیلی استرس دارم 

آیا من فکر اشتباه میکنم و باید خوشحال باشم خیلی فکرم مشغوله یعنی امشب شوهرم رفت تخت و میز tvخرید همش میخواستم ارزون ترارو برداره نمیدونم چرا اما اخر رفت گرونه رو برداشت اما من ناراحت شدم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

کسی نیست😢😢

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

مبارک ات باشه به سلامتی و دلخوشی...وقتی با رضایت خودش کاری میکنه خوشحال باش و لذت ببر...پس منی که خارج از کشور ازدواج کردم و جهاز نداشتم باید  ناراحت باشم😁خب شرایط آدم ها ایجاب میکنه که تو شرایط خاص جور دیگه رفتار کنند و این ناراحتی نداره..به سلامتی زندگی مشترک ات را شروع کنی 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ناراحتی نداره وسایل سنگین و خونه به عهدهی مرده.اگه این مارارو نکنن دیگه میخوان چکار کنن

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

میدونی طبق قانون همش به عهده ی مرده؟

بشین با شادی استفاده کن از همه چیت،چرتکه ننداز که من چی دادم اون چی داد،زندگی مشترک همه چیزش مشترکه

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری

آره درسته اما من همش میگم مال اونه نگاه کنید شوهرم رفت تخت برداشت400 اما من به خانودم گفتم 700 و میز تی وی رو هم همینطور 

کلا هرچی میخره گرون ترمیگم به خانوادم ..اما شوهرم وسایلای منو اصلا حساب نمیکنی و خیلی راحت برخوردمیکنه انگار براش اهمیت نداره 

خانوادش چند بار برا ماشین ظرفشویی بهم گفتن ...امامن فقط سکوت کردم 

میدونی طبق قانون همش به عهده ی مرده؟ بشین با شادی استفاده کن از همه چیت،چرتکه ننداز که من چی دادم ا ...

نمیدونم ...میدونید انقد خانواده شوهرم حرف زدن خودمم برداشتم به همه چی غلط شده کارای پسرشون گنده میکنن کارای مارو هیچی انگار نه انگار . تازه مادرشوهرم چند مدته طلب داره

نمیدونم چطور برخورد کنن که خیال خودم راحت باشه شوهرم میگه توعقد سختیای خودش داره برسم سر خونه هم درست میشه راست میگه؟بد تر نشه خدایی نکرده😥

نمیدونم ...میدونید انقد خانواده شوهرم حرف زدن خودمم برداشتم به همه چی غلط شده کارای پسرشون گنده میکن ...

سر چی طلبکاره؟تو گوش نکن بگو اگه ظرفشوییم بخرین دیگه چ کاری واسم می مونه فقط بخور و بخواب؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نمیدونم چطور برخورد کنن که خیال خودم راحت باشه شوهرم میگه توعقد سختیای خودش داره برسم سر خونه هم درس ...

اگه شوهرت خوبه پس دلت قرص باشه به اونا ربطی نداره چون قرار نیست با شما زندگی کنن یا شما برای اونا زندگی کنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو به شوهرت یجور بگو تا خودش جوابشونو بده تو هیچوقت چیزی نگو خودتو خراب نکن یا بگو شوهرم اینو میگه یا دوست داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سر چی طلبکاره؟تو گوش نکن بگو اگه ظرفشوییم بخرین دیگه چ کاری واسم می مونه فقط بخور و بخواب؟

اخه آشپزخونم اصلا جا نداره برا ظرفشو

ما خونمون توی حیاط مادرشوهرم محل نمیده که چرا نمیای بهم سر بزنی  حب من صبح تا شب داشتم خونمو با مامانم میشستم برااینکه جهیزیم بیارم اخر به جای خسته نباشید اخم میکرد که چرا ازصبح نیومدی . یا میرم خونشون مثلا ساعت 3 اونا نهارخوردن میگن برو براخودت و شوهرت تخم مرغ ودرست کن الان چهار پنج بازه همچین اتفاقی افتاده همشم میگه دیر اومدین فسنجون داشتم قیمه داشتیم ال داشتیم موقع خوردنم انقد نگاه میکنم کوفتم میکنه

اخه آشپزخونم اصلا جا نداره برا ظرفشو ما خونمون توی حیاط مادرشوهرم محل نمیده که چرا نمیای بهم سر بزن ...

تو حیاط مادر شوهره خونتون؟😒

چرا نرفتین جدا بشین

1
5
10
15
20
25
30
35
40