2777
2789
عنوان

خانومای عاقل لطفاً بیایید🙂

150 بازدید | 12 پست

خانوما نمی‌خوام ارشد بخونم 

میخوام کارشناسی که فیزیک مهندسی خوندم تموم کنم

برم تو کار آموزش پرورش استخدام بشم

الان هم مشاور تیزهوشان هستم حدودا۱۴۰اینا دانش آموز دارم

میخوام برم تدریس شروع کنم

بعد یه مدرسه هم بزنم 

یا آموزشگاه البته بعد ده سال اینا

حمایت مالی هم میشم

الان ۲۳سالمه

به شدت علاقه دارم و ارتباط خوبی با دانش آموز ابتدایی دوره اول دارم 

❗به نظرتون عاقلانه هست؟

کسی اطرافتون بوده که معلم خصوصی باشه وضعش خوب باشه؟

بله خیلیم عالی اگه به تدریس تو دانشگاه هم علاقه داری ادامه تحصیل هم می‌تونه گزینه خوبی برات باشه موفق باشی. دوستم🥰

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بله خیلیم عالی اگه به تدریس تو دانشگاه هم علاقه داری ادامه تحصیل هم می‌تونه گزینه خوبی برات باشه موف ...

برای فیزیک پیشنهاد داشتم دوره دبیرستان ولی واقعا نمیتونم اوکی باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو خونه درس میدادم خب بود تا اینکه همسایه ها بچه هاشونو فرستادن و انتظار رایگان انتظار داشتن بچه هاشونو درس بدم 

و میگفتن زینب چته؟؟؟خوشبحالت مجردی ن خرجی داری ن چیزی 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

برای فیزیک پیشنهاد داشتم دوره دبیرستان ولی واقعا نمیتونم اوکی باشم

چطور درست تموم نشده پیشنهاد کار داشتی؟!عجیب شد برام

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من تو خونه درس میدادم خب بود تا اینکه همسایه ها بچه هاشونو فرستادن و انتظار رایگان انتظار داشتن بچه ...

البته من تو خونه درس میدادم و دوره ابتدایی و متوسطه اول 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چطور درست تموم نشده پیشنهاد کار داشتی؟!عجیب شد برام

کلاس تقویتی تو آموزشگاه برای فیزیک

الان هم دانشگاه سراسری تبریز مشاور از رشته های پایه برای دانش آموزان تیزهوشان میخواد وترم ه۸هستم

من تو خونه درس میدادم خب بود تا اینکه همسایه ها بچه هاشونو فرستادن و انتظار رایگان انتظار داشتن بچه ...

به هیچ وجه قبول نمیکنم 

من برای هر جلسه مشاوره ۳۰۰میگیرم

ولی خدا شاهده بعد یک ساعت ونیم اونقدر خسته میشم

چون فقط بگو بخند نیست کم میمونه بشینم درس بدم😂

کلاس تقویتی تو آموزشگاه برای فیزیکالان هم دانشگاه سراسری تبریز مشاور از رشته های پایه برای دانش آموز ...

آهان موفق باشی چون هنوز سنت کمه ارتباط گرفتن با بچه های بزرگتر سخت تره برات. ولی خب اگه اعتماد بنفست بالاس حتما بنظرم خودت رو به چالش بکش یه جا متوقف نشو و خودت رو محدود به دبستان نکن🌹

آهان موفق باشی چون هنوز سنت کمه ارتباط گرفتن با بچه های بزرگتر سخت تره برات. ولی خب اگه اعتماد بنفست ...

دقیقا بچه های دبیرستانی انگار من رو به چشم رفیق میبینن😅

ولی دوره اول وابتدایی خوبه

دقیقا بچه های دبیرستانی انگار من رو به چشم رفیق میبینن😅ولی دوره اول وابتدایی خوبه

حالا یکم که سنت بالاتر رفت حتما اینو هم امتحان کن.