2777
2789
عنوان

باردارم یا نه؟استرس دارم...کمک

354 بازدید | 34 پست

چهار ماهه ازدواج کردم تو دوران نامزدی پریودم ۲۵-۲۶-۲۷ هر ماه متغیر بود از بعد عروسی ماه اول همون ۲۵ ام شدم.ماه دوم کلا نشدم.ماه سوم هشتم شدم.ماه چهارم ششم شدم.این ماه ک دی هستیم هنوز نشدم.استرس گرفتم.دوس ندارم باردار شم.هنوز زوده.5روز بعد هشتم این ماه بیبی چک گذاشتم صبح ناشتا منفی بود ولی زیر یک دقیقه تستمو انداختم دور الان میبینم رو بیبی چک زده سه تا ده دقیقه منتظر بمونین ...بنظرتون پریودم نامنظمه یا ممکنه باردار باشم؟جلوگیریمون با کاندومه اتفاق خاصیم نیفتاده میترسم از بالای کاندوم چیزی بیرون ریخته باشه ک من نفهمیدم...ممکنه؟از قسمت بالا بریزه بیرون؟تروخدا ج بدین خابم نمیبره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بالای کاندوم. مگه آبشاره؟ امکان نداره.

فقط مگه سر کاندوم پاره شده باشه.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

ممکنه اصلا کاندوم سوراخ شده باشه شایدم به قول شما از بالاش زده بیرون چون موقع ارضا شدن باید اقاتون بادست نگهش دارن که سر نخورده اینکه کاری نداره هرموقع شک داشتی میتونی قرص اورژانسی بخوری اگه آمادگی واسه بارداری نداری یبار دیگه بی بی چک بزن ۵دقیقه صبر کن 

مشکلی نداری اینقدر نامنظمه؟؟؟؟

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
ممکنه اصلا کاندوم سوراخ شده باشه شایدم به قول شما از بالاش زده بیرون چون موقع ارضا شدن باید اقاتون ب ...

نه بابا از بالا بریزه چیه کاندوم میچسبه اسپرم که در جهت عکس حرکت نمیکنه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!