2777
2789

موندم چجوری یاد بگیرم آموزشگاه ها خیلی طولش میدن یا خیلی سریع میگن می‌بندیم برات من موندم چیکار کنم از تجربه هاتون بگین نیاز دارم

یا بنظرتون معلم خصوصی بگیرم آنلاین یاد بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش در و دکونهآدم تو خونه با پدر و مادر بیسواد دست و پا شکسته انگلیسی حرف بزنه سریع تر راه میفته

اره ولی خب من میخوام کاملا مسلط باشم و همه چیزش رو بدونم اینطور نمیشه نمی‌دونم چ‌کنم🥺

من کلاس نرفتم انقد فیلم زبان اصلی انگلیسی و ترکی دیدم هعی توخونه با شوهرم حرف زدم کامل یاد گرفتم مثلا پیامم میدادم به شوهرم انگلیسی یا ترکی میدادم چون مجبور بودم یاد بگیرم برا پسرم که میبریمش همش خارج از کشور برا درمان.

بعدم داستانای کوتاه و شروع کردم تو اینترنت خوندم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من کلاس نرفتم انقد فیلم زبان اصلی انگلیسی و ترکی دیدم هعی توخونه با شوهرم حرف زدم کامل یاد گرفتم مثل ...

درسته اینطوری هم خیلی آدم پیشرفت میکنه منم خودم فیلم که میبینم یاد گرفتم ی چیزایی ولی خب دست و پا شکسته است اینطوری کامل میخوام یاد بگیرم قشنگ مسلط باشم

درسته اینطوری هم خیلی آدم پیشرفت میکنه منم خودم فیلم که میبینم یاد گرفتم ی چیزایی ولی خب دست و پا شک ...

با هوش مصنوعی چت کن انگلیسی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره ولی خب من میخوام کاملا مسلط باشم و همه چیزش رو بدونم اینطور نمیشه نمی‌دونم چ‌کنم🥺

اول این کارو بکن بعد برو کلاس تا پولت هدر نره اینجوری سر کلاس چند برابر یاد میگیری

ولی فعلا یک سال جملات کوتاه یا بلندو یاد بگیر یاد والدینت بده تو خونه فقط انگلیسی حرف بزنید