2777
2789
عنوان

بچمو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 166 پست
واقعا نمیخوادت یا لج کرده میگه ننیخوامت یعنی مدرشوهرت پولداره پس خرجیتون رو پدرشوهرت میده

اره خودش عددی نیس ولی پدرش خرپوله

نمیدونم احتمال لج کردنم میدم 

قبلاطوتنهایی همیشه میگف نمیخامت الان طوریع جلوهمه میگ کاریم نمیکنه طلاقم نمیده ی چیزعادی شده انگاربردوتامون

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره خودش عددی نیس ولی پدرش خرپولهنمیدونم احتمال لج کردنم میدم قبلاطوتنهایی همیشه میگف نمیخامت الان ط ...

تو هر صب غر میزنی همش از خانوادش بد میگی یه مدت ولش کن جیزی نگو چیزی ازش نخواه برو سرکار فروشندگی هر چی بچت هم که مادرشوهرت کوزته نگه نیداره برات اصلا توجهی به شوهرت نکن انگار که محردی خونه پدرته یه مدت تتها بخواب اصلا هم اصرار نکن که بیا پیش من بخواب یا بچه رو بیار پیشم اصلا از محبت گدایی نکن ببین عکس العملش چیه 

اره خودش عددی نیس ولی پدرش خرپولهنمیدونم احتمال لج کردنم میدم قبلاطوتنهایی همیشه میگف نمیخامت الان ط ...

شوهرت سرکار نمیره؟

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

حالابچه رو دوست دارنعاشقانه کنار خودشون می خوابونن یا سر لجبازی باشما اینکار رو می کنن

عاقا لجبازی

من بخدا وابستم مشکل ازمنه نمیتونم جداازبچم بخابم کلاعادت کردم انگاری شوهرمم نباشه من همینم

تو هر صب غر میزنی همش از خانوادش بد میگی یه مدت ولش کن جیزی نگو چیزی ازش نخواه برو سرکار فروشندگی هر ...

کی گفته من هرصب غرمیزنم؟؟

من اصلاغرنمیزنم اصلا توجه نمیکنم سرم طوزندگی خودمه خانوادش خیلی اذیت کردن من حرفی نزدم چن وقت پیش بیرونم کردن تازه اعتراض کردم وناراحتیم نشون دادم

کلامن سختمه ولی ب بی تفاوتی میزنم شوهرم ازهمین لجش گرفته

عاقا لجبازیمن بخدا وابستم مشکل ازمنه نمیتونم جداازبچم بخابم کلاعادت کردم انگاری شوهرمم نباشه من همین ...

کثافت ها

سر لجبازی بچه رو از مادرش جدا می کنن

نمی دونم چطوری دعواتون می شه ولی من سر بچه م با هیچ کس شوخی ندارم دعوا هم قرار باشه بشه دعوا می کنم جیغ هم می زنم ولی حقم که بچه م هست رو می گیرم

ولی شما خودت بهتر می دونی من تو شرایط شما نیستم عزیزم 

تو هر صب غر میزنی همش از خانوادش بد میگی یه مدت ولش کن جیزی نگو چیزی ازش نخواه برو سرکار فروشندگی هر ...

من۵ساله دارم تنهایی زندگی میکنم شوهری بالاسرم نبودونخاهدبود

یادگرفتم چطوری خودموبسازم خیلی تلاش کردم درعین حال زندگیم درست شه نشد دیگ منم ولش کردم

خیلی وابسته این یه بچت اگه میخوای همسرت تکرار نکنه فعلا کاری نکن صبح با بچت تنها شدی حسابی بغلش کن و بگو خیلی دلم برات تنگ شده بود

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کثافت هاسر لجبازی بچه رو از مادرش جدا می کنننمی دونم چطوری دعواتون می شه ولی من سر بچه م با هیچ کس ش ...

ایناقبلاخیلی بهم گفتن بچت میگیرم بمیرنم من ی شب بچه دست اینانمیدم هدف شومشون میدونم چیه

پدرشوهرم میگ بچه بامادرش بخابه شوهرم میگف بچتونمیدم بایدهمینجابخابه منم گفتم باشه پس من برم پدرت بیدارکنم

ترسیددیگ جلومونگرف بخداقبلاخیلی تکرارکردن دفعه اولشون نیست