2777
2789
عنوان

بچمو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 166 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی وابسته این یه بچت اگه میخوای همسرت تکرار نکنه فعلا کاری نکن صبح با بچت تنها شدی حسابی بغلش کن و ...

شوهرم تابامن دعواش میشه اولین قدم بچمومیگیره

خیلی دیدم قبلاتکرارکرده سکوت کردم ولی اینکه من شب بدون بچم بخابم سختمه اون بچه هم ب نبودمن عادت میکنه

نه عزیزم فقط وقتایی ک کاری داشته باشم نکنه غرمیزنمک اینم الان ن کاری میخام ن غرمیزنم

پس میگی بی اوجهی میکنی بهش از این به بعد بهش توجه کن قربونوصدقش برو عشوه گری کن براش شاید درست شد شاید تو اینجوری بی توجهی میکنی اون هم لجش گرفته

هرکس مادر رو با بچه ش عذاب میده، الهی درد بی درمون بگیره.

شوهر آشغال من و مادر عفریته پیر سگش،یه هفته بچه هشت ماهه م رو ازم گرفتن و نداشتن ببینمش. به زور دادگاه پسش گرفتم.

واگذارشون میکنم به خدا. الهی اون مادرش به دردی گرفتار بشه که روزی هزار بار آرزوی مرگ کنه

شوهرت خیلی بچه ست

اصلا یمدت گیرداده بودبخدانمیذاشت من ب این طفل معصوم غذا بدم بچم گرسنه میموند فقط گریه میکردم خودمم غذانمیتونسم بخورم بی تفاوت شدم بهش غذاندادم یروزبعدش دعواگرفت چرابه بچت غذانمیدی

اصلامن هرکارکنم یچی درمیاره دیوونس منم داره دیوونه میکنه

پس میگی بی اوجهی میکنی بهش از این به بعد بهش توجه کن قربونوصدقش برو عشوه گری کن براش شاید درست شد شا ...

بخدا من هرمدل باشم این ایرادمیگیره همین امشبم دنبال بچه نمیرفتم فردامیومددعوا ک تومادرنیستی فکربچت نبودی دیشب نیومدی دنبالش

بخداروانیع خیلی وقتانذاشته من ب بچم غذا بدم

اصلا یمدت گیرداده بودبخدانمیذاشت من ب این طفل معصوم غذا بدم بچم گرسنه میموند فقط گریه میکردم خودمم غ ...

قاطع و جدی برخورد کنین 

ی جوری حساب کار بیاد دستشون

خیلی از سر و صداش بترسی ازت نقطه ضعف می گیره 

هرکس مادر رو با بچه ش عذاب میده، الهی درد بی درمون بگیره.شوهر آشغال من و مادر عفریته پیر سگش،یه هفته ...

آره اینام خیلی اینکاروکردن من سکوت کردم دیگ نمیکنم ببینم میخان چ گوهی بخورن

بخدا من هرمدل باشم این ایرادمیگیره همین امشبم دنبال بچه نمیرفتم فردامیومددعوا ک تومادرنیستی فکربچت ن ...

دنبال بهونه است همش میخواد باهات دعوا کنه بنظر خودت دوست دختر نداره