2777
2789
عنوان

بچمو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 166 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس لجش رو درنیار و وقتهایی که لج می‌کنه به شدت کوتاه بیاخلاف بافت فرش دست بکشی دستت راحتتر حرکت م ...

میفهمم چی میگی ولی خیلی امتحان کردم بی فایده بود

فعلنم طواوج بحثاییم انشاءالله بهترشیم محبتموبیشترمیکنم ولی ازهمون اول میگف دوسم نداره 

کوتاه اومدن پیش همچی مردی بی فایدس 

قشنگ درکت میکنم دوس دارم چیزی بگم اروم شی فعلا تنها کاری که میکنی بزار برات مهم نباشه که شوهرت و ماد ...

نه نازکه اصلانمیخره من نازشم بکشم پررومیشه بدترمیکنه

آره من دگ بعددعواآخرمون بهشون کاملابی تفاوت شدم

گیرنمیدادم تازه امشب سختم شدمن اصلازندگی ندارم شوهرم بیس چاری وردل ننشه بچمم ببره ک دیگ هیچی

خب میرف باهمون ازواج میکرد😒

چول ندارین یه خونه دیگه اجاره کنین از اونجا برین شغل شوهرت جیه

مشکل پول نیس چن تاخونه خالی دارن

شوهرم خودش بی عرضس نمیادبریم

مادرشم نمیذاره شوهرمم نمیخادمنوبراهمی هیچکاری نمیکنه برام

خب پیش اونا خوابه کع خوابه بگیر بخواب خودتم و ارامش داشته باش

ینی چی بعدهرشب قصه همین باشه وبچم عادت کنه نیاد

قبلاتجربشوداشتم بچموگذاشتم بره بخدا ی عذابی منوداد اصلاحاضرنبوددیگ اتاق بیاد ی شب پیش این میخابید ی شب اون و....

دوس ندارم واقعااینجوری من حسودنیستم بچم همش میره وطوری نیس من نذارم فقط بااحترام شب دوس دارم منوبچم وشوهرم پیش هم باشیم ک البته شوهرم قهرکردوگف ک دیگ نمیاد

مقصر مادرشوهر بنظرم

ن بنده خدااولین باریع دیدم سکوت کردوچیزی ونگفت

سرصب هم بچه هاشون میرن مدرسه سروصدا میش 

بوق سرویس و.... کلاازهرلحاظ بهتره بچه پیش من بخابع

مشکل پول نیس چن تاخونه خالی دارنشوهرم خودش بی عرضس نمیادبریممادرشم نمیذاره شوهرمم نمیخادمنوبراهمی هی ...

واقعا نمیخوادت یا لج کرده میگه ننیخوامت یعنی مدرشوهرت پولداره پس خرجیتون رو پدرشوهرت میده

نه تنهایی بگیر بخواب ول کن بابا یک سری مردم منتظرن بچشونو شوت کنن این ور اونور روزم نگهش ندارن استفا ...

ن بابامن بچم هم پیش منه هم خانواده شوهرم

یجاییم دیگ نمیش زندانیش کنم طویک اتاق کوچیک خودم دوس داره بگرده بازی کنه بابقیه حرف بزنه

فقط همین شبوپیش من میخابید اصلا نمیخام هیجوره عادت کنه جای دیگ