2777
2789
عنوان

بچمو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 166 پست
نمیتونم برم اونجابخابمچراجایی برم ک کسی منتظرحضورم نیستهمین تنهایی بهتره

شوهرت دوستت نداره از اول اینطوری بود جرا بجه رو دنیا اوردی خب میرفتی قیافه نحسش رو نمیدیدی

از خدا می‌خوام بهمون صبر و سیاست بده همین.

بخدا شوهرمن این حرفاخالیش نیست ن رحم داره ن هیچی خودش نمیفهمه ک بچه کوچیک بایدپیش مادرش باشه فقط دوس داره لج بازی وقلدری کنه منم بخداخیلی صبوری کردم شوهرم منطق نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت دوستت نداره از اول اینطوری بود جرا بجه رو دنیا اوردی خب میرفتی قیافه نحسش رو نمیدیدی

اشتباه کردم فقط۲۰سالم بودفکرمیکردم اول زندگیمه تابه اخلاق هم عادت کنیم طول میکشه نمیدونسم شرایط انقدرپیچیده میشه اون زمان هم ماخونه داشتیم عین الان نبودبعدسریه قضایایی همه چیوازدست دادیم

از خدا می‌خوام بهمون صبر و سیاست بده همین.

بچم طوریه که تاشب شوهرم نیادطواتاق نمیخابه

شوهرمم لج میکنه نمیاداین بچم میچسبه همونجا

هرکاری کردم درست نشدبازمیره باباشوصدامیزنه ک بیابخابیم

اشتباه کردم فقط۲۰سالم بودفکرمیکردم اول زندگیمه تابه اخلاق هم عادت کنیم طول میکشه نمیدونسم شرایط انقد ...

خرجیتون رو پدرشوهرت میده الان با کسی دیگه ای رابطه نداره مثلا دوست دختری چیزی داشته باشه

ممنون ازنظراتتون شایدآره اشتباکردم ولی داخل زندگی من هیچی سرجاش نیس شوهرمم اصلاپیشم نیست دلخوش ب همین بچم

شبانباشه نمیتونم بخابم قلبم دردمیگیره شدیدعصبی میشم پیشم باشه آرومم

خرجیتون رو پدرشوهرت میده الان با کسی دیگه ای رابطه نداره مثلا دوست دختری چیزی داشته باشه

نه نداره رابطمون اون مدلیمون عالی بودتازگیاخراب شده دعواهام اوج گرفته امشبم شوهرم میگف دیگ نمیام اتاق بخابم

خب پس لجش رو درنیار و وقتهایی که لج می‌کنه به شدت کوتاه بیا

خلاف بافت فرش دست بکشی دستت راحتتر حرکت می‌کنه یا موافقش؟ همون مثل فرش فقط به جهت موافقش طومارش کن تا گاردش دربرابر تو شکسته بشه و وقتی از خرشیطون اومد پایین خواسته است رو با قدرت ولی با لطافت بهش بگو

همچین مردهایی احتمالا به خاطر رابطه پدر و مادرشان یا تجربیاتی که از اطرافیان دیدند، فکر میکنند زنشون دشمن ردیف اولشونه که منتظر فرصته سرش کلاه بذاره و...

شوهرت اگه قلقلش رو دستت بگیری از مال همه بهتر میشه چون همچین مردهایی از شدت ترس و تنهایی به زمین و زمان میزنند تا کودک تنها و ترسویی درونشون رو کسی نبینه.

شدیدشوک عصبی بم واردشده نمیتونم بخابم ساعت دوشدنمیدونم چطورخودموآروم کنم ازیه طرفم شوهرم منتظرواکنش ...

قشنگ درکت میکنم 

دوس دارم چیزی بگم اروم شی فعلا تنها کاری که میکنی بزار برات مهم نباشه که شوهرت و مادرش  شاد نشن بی تفاوت باش بهشون 

سرخوش تر 

زیاد دور ور بچت نرو 

که فک کنن زیاد وابسته شدی بهش اهرم فشار بشه 

قهر کنی  ناز نمیخره شوهرت؟

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم