2777
2789
عنوان

بچمو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 166 پست
برم ینی بیارمششوهرم منتظره من برم دعوادرست کنه تاالان تحمل کردم دیگ نمیتونم بخدااین حق منه

الان نه

فردا قشنگ با ارامش حل کن

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم بخابم تنهابدون بچم کلاعادت کردم بچم بایدپیش من بخابه

الان بری بچه بیچاره ام بدخواب میشه

چرا بهونه میدی دست شوهرت

امشب تحمل کن

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

مشابه این لحظات رو تجربه کردم، نمی‌دونم احتمالا حرفتون شده که لج کرده و منتظر جرقه است تا دلش رو خنک کنه ولی بهانه نده دستش و هرچقدرم امشب نتونی بخوابی ولی سعی کن تحمل کنی!

اگه عصبی نیست و فقط لج و لج بازیه؟نهایتا بهش یه پیامک مهربانانه بزن و دعوتشم کن بیان پیشت وگرنه صبر کن تا صبح(خدا می‌دونه این صبر سخت تر از جگر به دندان کشیدنه) و فردا صبح با رویی گشاده باهاش حرف بزن

اومدم اینجایکم حرف بزنیم شایدمن قانع شم تحمل کنم ولی نمیتونمبچمم ی شب اونجابخابه دیگ محاله بیادطواتا ...

خیلی شبها مجبور شدم قبول کنم بچه ام پیش مادر شوهرم بخوابه ولی کم کم عادتش دادم الآن فقط پیش خودم می‌خوابه

نترس با یه شب چیزی نمیشه

مشابه این لحظات رو تجربه کردم، نمی‌دونم احتمالا حرفتون شده که لج کرده و منتظر جرقه است تا دلش رو خنک ...

نه عزیزم آوردمش تجربه مشابه قبلاداشتم۴شب بچم نمیداد تنهاخابیدم بچمم عادت کرده بودسخت بودبراش میخاس همونجابخابه بازدوباره عادت میکنه اوردمش دیگ بهتره پیش من  باشه

خیلی شبها مجبور شدم قبول کنم بچه ام پیش مادر شوهرم بخوابه ولی کم کم عادتش دادم الآن فقط پیش خودم می‌ ...

قبلاتجربه کردم طوری بودبچم ن خودش میومد ن اونامیذاشتن باسیاست درستش کردم ولی ب هرحال سخت بود

دوباره نمیخام عادت کنه شوهرم وبچم کل روزپیش مادرشن فق نصف شب برخاب میان همینم نیان دیگ واقعابه من سخت میگذرع