2777
2789

یک ماهه زایمان کردم ۲۰ کیلو اضافه کردم شب و روزم گریه است خودم رو تک اینه میبینم بدم میاد یعنی کی لاغر میشم الان غذا نمی‌خورم بدنم به شدت ضعف داره فک نکنم حالا حالا بتونم رژیم بگیرم 😭

دختررر تو فقط یه ماهه زایمان کردی عجله واسه چیه از الان شروع کن ورزش کردن و سالم خوری شیش ماهه دیگه هیکلت نرمال میشه نگران هیچی نباش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو چی میگی بدنم سیاه شده پاهام باسنو رونم لاغره لاغر شکمم گنده مونده

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

دختررر تو فقط یه ماهه زایمان کردی عجله واسه چیه از الان شروع کن ورزش کردن و سالم خوری شیش ماهه دیگه ...

شوهرم چند بار به مسخره گفته بهم غول ولی میگه به خدا منظوری ندارم درصورتی که داره 

شوهرم چند بار به مسخره گفته بهم غول ولی میگه به خدا منظوری ندارم درصورتی که داره

مردا همینن بهش اجازه نده همچین چیزی بگه بهش بگو وقت عیشو نوشت اگر جلوتو میگرفتم و بچه نمیاوردم الان باربی بودم مشکل اینه از خودم گذشتم اینو بگو دیگه ساکت میشه

ولی در عوض همه تلاشتو کن شش ماه دیگه همه چی روال میشه فقط به خودت برس و حتما ورزش کن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ