2777
2789
عنوان

یبوست شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2937 بازدید | 68 پست
آب زياد بخور آب ولرم كيوي بخور انار و خرمالو نخور منم اين مشكلو دارم خيلي بده 

من در طول روز دولیتر اب میخورم حدوددا کلا دائم درحال اب خوردنم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همينطور بودم اصن غذا نميخوردم اشتهام كه خوب شد شكمم رووون شد .انجير خشك و كيوي عاليه من خودم در حدي اذيت ميشدم كه خون ميومد .و اوناايي كه يبوست دارن بوي خيلي بدي ميده دسشوييشون🤧🤧

صبح ناشتا دو لیوان آب گرم بخور تا 45 دقیقه بعدشم چیزی نخور،یا اینکه خاکشیر از شب قبل بشور و خیس کن،صبح اندازه یه لیوان پر آب و یه قاشق ترنجبین بریز توش و بذار روی گاز تا حل بشه و و داغ بشه بعد ترنجبین با چهار یا پنج قاشق خاکشیر قاطی کن،و همونطور گرم بخور،برای من این دوتا کار تاثیر داشته

طبعتو باید شناسایی کنی احتمال زیاد بلغمی و سرد هستین دست و پاتون سرد باشه یبوست  عرق نکردن&n ...

پاهام سرده ولی دستام گرمع گرمه مثل کوره ولی مزاجم سرده اصلا گرمی نمیرم 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
بابا خوب بشم نمیدونم چرا 

بايد فيبر بيشتر مصرف كنى ميوه و ابميوه طبيعى زياد بخور همراه غذات سبزى تازه بخور روى برنج سبوس گندم بريز بخور شربت خاكشير با اب گرم و عسل صبح ناشتا بخور اينا همه در طول يكى دو هفته جواب ميده ولى دم كرده گل محمدى امشب بخورى فردا صبح حله 

دگ شیاف جواب نده نمیدونم دگ چی بگم  من دو سه هفته ای کار نمیکرد شیاف کارساز بود

نه بابا جواب نمیده

من همينطور بودم اصن غذا نميخوردم اشتهام كه خوب شد شكمم رووون شد .انجير خشك و كيوي عاليه من خودم در ح ...

دقیقا

بايد فيبر بيشتر مصرف كنى ميوه و ابميوه طبيعى زياد بخور همراه غذات سبزى تازه بخور روى برنج سبوس گندم ...

رو بعضی بدنها سبزی تازه و کاهو اصلا جواب نمیده 

برای رفع یبوست بدتر میشه