2777
2789
عنوان

یبوست شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 68 پست

ممنون از همتون مرسی خیلی خوب راهنمایی کردین😙😙😙😙

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم منم مثل شما بودم هيچييييييي روم اثر نداشت الان فقط با شياف گليسرين خوبم اصلا هم عوارض نداره حتي واسه نوزاد و زن باردارم تجويز ميشه. بيزاكوديل اصلا خوب نيست.عوارضش زياده واسه منم  اثر نداشت. ولي ببخشيد وقتايي كه حس دستشويي رفتن دارم ولي نمياد يه شياف گليسرين ميزارم و چند دقيقه دراز ميكشم و ٥يا 10 دقيقه بعدش رااااحت شكمم كار ميكنه

اطبای عزیزخداقوت شب خوش😍😍همون برگ سنا وگل محمدی روشوهرمنم استفاده میکنه درضمن هرروز صبح ناشتایه لیوان اب گرم میخوره راضیه.. 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
اطبای عزیزخداقوت شب خوش😍😍همون برگ سنا وگل محمدی روشوهرمنم استفاده میکنه درضمن هرروز صبح ناشتایه لی ...

برگ سنا و گل سرخ نبايد دايم استفاده بشه خيلي بده پرزهاي روده رو از بين ميبره و روده رو خشك ميكنه.

برگ سنا و گل سرخ نبايد دايم استفاده بشه خيلي بده پرزهاي روده رو از بين ميبره و روده رو خشك ميكنه.

جدی نمیدونستم 😳ممنون‌ازراهنماییت خانومی راستی واسه نی نی هاتون صلوات فرستادم.انشالله به سلامتی دنیابیان😉😍

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
جدی نمیدونستم 😳ممنون‌ازراهنماییت خانومی راستی واسه نی نی هاتون صلوات فرستادم.انشالله به سلامتی دنیا ...

مرسي عزيز دلم. بله من به لطف يبوستي كه يه عمره باهاش درگيرم در مورد همه ملين ها و مسهل ها كليييي تحقيق كردم و سنا و گل سرخ فقط واسه كسايي كه مثلا سالي دوبار يبوست ميشن خوبه نه يبوستهاي دايمي. و زياد خوردنشون خيلييي ضرر داره

مرسي عزيز دلم. بله من به لطف يبوستي كه يه عمره باهاش درگيرم در مورد همه ملين ها و مسهل ها كليييي تحق ...

علت بعضی از یبوست ها مشکل از کولون هست که فقط با رادیولوژی مشخص می شه و تخصص اش هم با فوق تخصص کولون هست