2777
2789

خیلی شیطونه. اشپزخونه تمیز میکنم می بینم پذیرایی رو به هم ریخته.هر روز باید جاروبرقی کنم. از خستگی ۳ روزه بیخیال تمیزی شدم خونه بمب ترکیده روحیه ام داغون شده...شوهرمم غر میزنه چرا تمیز نکردی. اخه مگه رباتم؟ چند سالگی آروم میشه؟؟؟ یه بچه ۵ ساله هم دارم اون خیلی خوبه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتن بچه دو ساله تو خونه مثل مخلوط کن  در باز هست..

من قبل اینکه  شوهرم از سر کار بیاد جمع و جور میکردم  یه دور هم قبل خواب. که صبح بیدار شم مرتب باشه

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

ببین بعدا هیچ کدومتون یادتون نمیاد خونه کثیف بود یا تمیز

اما اخلاق و رفتارت با بچه ات تا همیشه تو ذهن و اخلاق و تربیتش تاثیر گذاره

بچه همینه دیگه مگه قبلش نمیدونستید

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

عزیزم 😂منم یه بچه یازده ماهه دارم دیگه کم کم داره فضول و شیطون میشه

الان روزای خوبته یک سالگی اش خیلی اروم بود... الان کابینتو قفل زدم با زورش تموم قفل ها رو باز کرده و ظرفامو شکونده... کشوهامو خالی میکنه میریزه وسط اشپزخونه. بریدم دیگه. زیر پام هر روز نون و بیسکوییته

خدا نکنه عزیزم...آره سخته درک میکنم...

مثلا اگه اتاق داره باهاش تو اتاقش بازی کن نذار اسباب بازیاشو بیاره تو پذیرایی...وسایل اضافی رو جمع کن که نتونه بهم بریزه...

روفرشی چیزی پهن کن وقتی چیزی میخوره روی اون بخوره...

☔️⛈️🌈
دقیقا من دوسال و دوماهشه بشدت فضول و انرژی خوار

خدا را شکر که سالم اند. ای کاش شوهرت کمک ات می داد. بهش بگو یک هفته با کاروان می خام برم مشهد، بچه ها را نگهدار اگر راست می گی. آنقدر غر نزن 

الان همین داستان را ما با بچه کوچیک داریم. غر می زنم ولی بعد ناراحت می شم

قدیمی ها چطور ۱۰ تا می اوردن خدایی... سکته نکردن از حرص و جوش و کار کردن . من بدنم درد گرفته . میگرن گرفتم با این ۲تا