2789
چیمیگید بچه ها  تو  رو  خدا

ببخشید عزیزم ب پست ساریتا خندیدم

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به  روی  خودشون نمیارن چون شوهر من بچه اخره و تو  یه  ساختمون هستیم پاسوزشون ...

نمی دونم شرایط زندگیتون چه طوره که قضاوت کنم اما خدا رو شکر که استخدام دولتی با همسرت با ملایمت صحبت کن توجیهش کن که بچه های دیگه هم باید کمک حال باشن مستقیم نگو نه ما هزینه نمیکنیم 

خوبه شماها هم هرکی یه ذره مشکل داره زودی میگین طلاق البته شرایط ایشون بحرانیه مابقی رو عرض میکنم&nbs ...

عزیزم من هیچوقت به هیچکسی طلاق رو پیشنهاد ندادم ولی شرایط این خانم واقعا خون آدم رو به جوش میاره 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

منظورت کیاس که نازشونو میخرن خونواده شوهرشون؟بگین آشنا شیم،مگه داریم مگه میشه؟خونواده شوهر کارش رژه رو اعصابو توقع و تفرقه انداختنه فقط وقتی شری دعوایی دارن یادشون میفته پسریم دارن،نه وقتیکه پول دارن

پدرم  حمایت  نمیکنه برا طلاق

حتما باید یه مردی باشه دیگه؟

یه پدر یا شوهر!

بابا خودت آدمی مستقلی حقوق داری

به حمایت بقیه چیکار داری؟!؟!؟

یه خونه مجردی بگیر برا خودت! برو تو پانسیون! این همه راه حمایت چیه دیگه؟!؟!؟

کتک میخوری میگی حمایتم نمیکنن؟!

عزیزم تنها کسی که حمایتت باید بکنه و نمیکنه خودتی!!!!!

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
دیگه عین سنگ،،شدم یه  انسان بدون احساس زنانگی،برا  نمونده

خب خواهرم خودتم مقصری چرااجازه میدی ازت سواستفاده بشه واقعا نمیفهمم مغزم هنگ کرده

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
میگم یه النگو برا  عیدم  بخر   میگه نمیتونم با  حقوق  خودم  هم نمی ...

ببین نباید از اول اختیار حقوقت دست همسرت میدادی الانم دیر نیست فقط میگم دعوا نکن با ملایمت اما با اعتماد به نفس باهاش رفتار کن و اختیار حقوقت به دستت بگیر شما داری لطف میکنی در حقش اما انگار اونا وظیفه کردن برا شما 

عزیز من شما نه محتاج شوهرتی نه محتاج بابات

یه مدت خونه بابات باش

از این یارو جدا شو

جهیزیتو جم کن چیزایی ک واسه خودته

برو .خونه بابات باش تا یه پول درستی دستت بیاد و بری خونه اجاره کنی

کم کم اون خونه رو بخر و شرو کن ب خرید وسایل بیشتر

درسته ب همین اسونیا نیس.اما سختی کشیدن برای خودت بهتره از اینه که شکم یه مفت خورو سیر کنی و تازه خرج مادرشم بدی.ببخشا انقد راحت حرف میزنما.اما اینجور شوهرو باید انداخت دور.

برو همین کارارو کن ب نظر من.