2821
2789
برادرشوهرم شاسی بلند داره  خرج دوادرمون مادرشونو من میدم با حقوق خودم

آدم مگه به کسی تو سختی کمک کنه احمقه؟احمق اونه که نمیفهمه باید به مادرش کمک کنه و رو چشاش بذارتش

"یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد "                            حس خیلی خیلی خوبی بهم میده این جمله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به  خدا  قسم   میگه وسایلت جمع  کن برو  خونه پدرت

ببخشید اما باور کردنی نیس، هم حقوق داری هم شغل داری شوهرتم بیکاره بعد میترسی بیرونت کنه! خب اگه بیرونت کنه مثلا چی میشه؟ من نمیفهمم اصلا ایتچن تاپیک الکیه؟!؟!

سلام عزيزم.ميدونم سختي زيادداري ميكشي.ولي همدردي نيازه الانه شمانيست.نميگم اول برو طلاق بگيرنه.اونباشه واسه آخراگردرست نشد.

تواحتياج داري به اينكه روخودت كار كني براي خودت ارزش قائل بشي.به خودت برسي يعني چي كه چيزي نميخوري؟عقل سالم دربدنه سالمه.قدرت داشته باش براي خودت وقت بذار.صبحونه درست كن براي خودت ببر.غذاتو بخور.بعدشم حقوقتو دسته خودت بگير جمع كن.يعني چي كه دسته شوهرته.بعدشم همه ي حقوقتو رو نكن.مزاياتو بريزتوي يك حسابه ديگه كه اصلا خودتم برنداري

يعني چي كه ميگين به فكرمادره باشه بعله باشه ولي نه اينكه ازگلوي خودش بزنه.بقيه بچه هاش كجان؟درآخراگربه نتيجه نرسيدي ازتنهايي نترس.تنها زندگي كردن بهتر از اين وضعيته

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز