2789
آره اینجا فقط شورت قرمز خوبه 😒

🤤🤤😂😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

واقعا باورش سخته اونم الان تو این دوره و زمونه اونم واسه آدمی که خودش درآمد داره 

خوب بیرون کرد که کرد به جهنم همون موقع که بیرونت کرد زنگ بزن ۱۱۰ تا مامور بیاد صورت جلسه کنه ۶ماه زندان که انداختنش میفهمه دنیا دست کیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انگیزم  فرار  از  خانه به دلیل شرایط بد  خونه

خواهر من مگه حقوق نداری؟!

بشین مستقل زندگیتو بکن!!!!

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
اونوفت با این شرایط شما برادر شوهرت از شما انتظار داره هزینه مادرش بدید؟گلم ببخشید به همسرت زیادی رو ...

به  روی  خودشون نمیارن

چون شوهر من بچه اخره و تو  یه  ساختمون هستیم پاسوزشون  شدیم

به  خدا  قسم   میگه وسایلت جمع  کن برو  خونه پدرت

بی خود میکنه اه درسته خدا برات بی جواب نمیزاره و به قول دوستمون چند برابر اجر میده اما موضوع ظلمیه که همسرت در برابرت میکنه عزیزم نمی دونم چی بگم قربون دل بزرگت بشم انشاالله خدا تو زندگیت هواتو داشته باشه همه گرفتاریم از دست مردمون هر کس یک طوری 

من  دیگه  خسته  شدم  از دست  کارهاشون

چی بگم عزیزم اما بمادرشوهرت درمانش کمک کن.اما زیاد رو نده ب کسی تو زندگیت از خونواده خودت شوهرت بگیر تا.... رو ک میدی دیگ سواری میگیرن منظورم مادر شوهرت نیس شوهرته

نه

پس چرا اجازه میدی ازت سواستفاده کنن ازچی میترسی طلاق رو واسه چنین شرایطی گذاشتن  خواهر من

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
بی خود میکنه اه درسته خدا برات بی جواب نمیزاره و به قول دوستمون چند برابر اجر میده اما موضوع ظلمیه ک ...

میگم یه النگو برا  عیدم  بخر   میگه نمیتونم

با  حقوق  خودم  هم نمیخره

پس چرا اجازه میدی ازت سواستفاده کنن ازچی میترسی طلاق رو واسه چنین شرایطی گذاشتن  خواهر من

خوبه شماها هم هرکی یه ذره مشکل داره زودی میگین طلاق البته شرایط ایشون بحرانیه مابقی رو عرض میکنم 

نه

کارمند دولتی حقوق بگیری. همکار مردتو ببین داره با همین حقوقه یه زندگی رو کامل میچرخونه.

تو خودت یه پا مردی. چرا میذاری از شرایطت سو استفاده کنه ؟ یه بار بگو میرم وثتی گفت برو.

خونوادتم قبولت نکردن زندگی مستقل واسه خودت درست کن