2777
2789
عنوان

ازدواج

136 بازدید | 15 پست

سلام دوستان دوستم 19 سالشه میخواد ازدواج کنه فقط هم از ترس این هست که توی 20 و خورده ای سالگی شوهر گیرش نیاد واقعا ناراحتم براش کاش ازدواج نکنه چون واقعا سخته از الان بخواد متعهد بشه و راهش و از ما که مجردیم جدا کنه هرچقدر هم که نکنه اما چون متاهل هست خلاصه محدود تر میشه

چرا اصلا دخترا فکر میکنن تا 18,19 سالشون میشه باید ازدواج کنند چه خبره مگه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برا اینکه راهش از تو جدا نشه ازدواج نکنه 🥸 همینو بهش بگو حتما تا آخر عمر به پات میشینه که راهش ازت جدا نشه 

حالا انگار راهش راه ابریشمه 

یه کافه رفتن و بازار گردیه فوقش

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

برا اینکه راهش از تو جدا نشه ازدواج نکنه 🥸 همینو بهش بگو حتما تا آخر عمر به پات میشینه که راهش ازت ...

نه توی دانشگاه و اینا اما بازم زوده آخه چرا وقتی می‌تونه در آینده ازدواج کنه از الان خودش و محدود کنه

ازدواج خوب و صحیح .. مورد مناسب باشهچرا بد باشه . عالیه هر کسی زندگی خودش رو میکنه و هدفی داره

اونکه صد در صد اما به نظرم سال های آینده هم می‌تونه انتخاب درست تر داشته باشه

نه توی دانشگاه و اینا اما بازم زوده آخه چرا وقتی می‌تونه در آینده ازدواج کنه از الان خودش و محدود کن ...

ازدواج کجاش محدودیته 

والا نه تعهد سخته نه ازدواج محدودیت 

یه جوری حرف میزنی انگار می‌خوان به صلیب بکشنش 

والا من متاهلم محدودیتی تو زندگیم نمیبینم

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂