2777
2789

دخترخالم دانشجوی دکتری هستش ، مجرده، شاغله، ما هم سنیم. بعد همش خانواده اش کلاسشو میزارن تو فامیل و کلا وجه اش خیلی بالا رفته. دانشجوی دکتری دانشگاه آزاده، بعد بهش میگن خانم دکتر، مامانشم بهش میگه خانم دکتر، در حالی که رشته اش مهندسیه😐

کاش منم دکتری داشتم، فعلا که دارم از بی پولی و بیکاری میترکم

هر چند حوصله درسو ندارم و رشته ام رو هم دوس ندارم ولی دلم خواست منچ دکتری بگیرم تا بهم بگن دکتر و باکلاس بشم تو چشم بقیه

اخه مدرک دکترا بی پول چ فایده ب فکر پیشرفت باش پسر خالم دکترا داره بیکار بی پول مدرکش بیشتر سوژه ش ک ...

به هر حال دکتره

اونایی کع سوژش کردن لابد حسودن 

دکتری چی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باورت نشه ولی تو.این دوره زمونه دیگه.مدرک مهم نیست مهم عرضه و.استعداد خوده طرفه ادم میشناسم مدرک دکترا داره حقوقش خوب نیست کارشم سنگین  یکی هم.درس نخونده تمام توانشو گذاشت پای استعدادش و عرضه اش الان وضعش توپ 

ملاک دیگه مدرک نیست حتی هزاران ادم درس نخونده هستند که شعورشون  معرفتشون صد پله بالاتر از اون تحصیل کرده اس

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻
شاید باورت نشه ولی تو.این دوره زمونه دیگه.مدرک مهم نیست مهم عرضه و.استعداد خوده طرفه ادم میشناسم مدر ...

اینا همش حرفه

اتفاقا همیشه دیدیم دختره دکتری داشته کلا وجه و کلاسش خیلی بالارفته تو نظر بقیه یه احترام دیگه ای میزارن بهش

اینا همش حرفهاتفاقا همیشه دیدیم دختره دکتری داشته کلا وجه و کلاسش خیلی بالارفته تو نظر بقیه یه احترا ...

نمیدونم منکه ندیدم 

درکل تلاش کن طلاش کن 

اگه دنبال وجه و کلاس بالاهستی  توهم میتونی بدستش بیاری هرکس به نحوی 

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻