2777
2789

ژیلت نه ها... ی تیغ های قدیمی هست  یه دست و ی مستطیل ک جدا میشه تیغ بش وصل میشه بعد میپیچونی...

اتاق ابجیمم پشت حمومه هعی داشت سوال درسی میپرسید  منم جوابشو میدادم یهو حواسم پرت شد بجای اینکه با تیغ بیام پایینن رفتم به سمت چپ😭😭😭

پام اینقد از مچش خون ریخت ک ابای کف حموم سرخ شد

اولش هعی میگفتم هیچی تحمل کن مردم پاسون بخیه میخوره...الان اومدم بیرون اینقد سوزش و درد داره لنگ لنگ راه میرم😭😭😭

عاشق نودلم🍜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای پانسمان کن یاهم برای ابنکه قطع بشع خونریزیت عذر میخوام ادرار کن روش درجا میبنده خونواگه هم بر ...

اونجوری رخم عفونت میکنه عزیزم...روی زخم و باصابون میشورن  ک میکروب نره...اونکه همه مواد زائد و سمی و میکروب بدنه

عاشق نودلم🍜

ای وای پانسمان کن یاهم برای ابنکه قطع بشع خونریزیت عذر میخوام ادرار کن روش درجا میبنده خونواگه هم بر ...

دکتر جان ادرار حاوی اوره و مواد دفعی هست روی زخم باز ریخته بشه زخم عفونت میکنه 

تجویز دیگه ای دارید؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

نه ولی گوشتش برش خورد😭😭

اگه هنوز خونریزی داری دستمال کاغذی رو بسوزون سیاه شد بذار روش 

نه خونریزی نداری با بتادین پانسمان کن 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

دکتر جان ادرار حاوی ادار و مواد دفعی هست روی زخم باز ریخته بشه زخم عفونت میکنه تجویز دیگه ای دارید؟

خواهرم بیخیال پام درد میکنه  بیخیال اون روشو😭😭

عاشق نودلم🍜

اگه هنوز خونریزی داری دستمال کاغذی رو بسوزون سیاه شد بذار روش نه خونریزی نداری با بتادین پانسمان کن

مرسی عزیزم ببخشید اگ ناراحتت کردم بخدا پام میسوزه😭💥

عاشق نودلم🍜