من هم ایفون دارم هم یه اندروید دوتاش نیازه بنظرم اگه همینی که دستته روداری ایفون و بگیر
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
من هم ایفون دارم هم یه اندروید دوتاش نیازه بنظرم اگه همینی که دستته روداری ایفون و بگیر
منم همینطور شما آیفون چند داری همکارم میگه چون آیفون ۱۶ گرفته اصلا مشکلی نداره برا نرم افزار های داخلی دروغ میگه نه؟ چون من با آیفون تو شاد و بله نمیتونم برم
منم همینطور شما آیفون چند داری همکارم میگه چون آیفون ۱۶ گرفته اصلا مشکلی نداره برا نرم افزار های داخ ...
والا دوهفته پیش ۱۵داشتم سرویس کرده بود دیگه منو الان ۱۶گرفتم ولی اینستا یوتویوب و تویتر و این چیزا باهاش میرم ولی گوشی که برا کارمه و استفاده شخصی و فیلم دیدن یه شیائومی مدل پایینه
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
والا ببین من که رو اندرویدم دارم نمیدونم ایفون میشه یانه اطلاعی ندارم ولی فکر نکنم شادو اینا بشه بریزی
بابا شدن که میشه من ریختم همه نرم افزار های داخلی رو دارم رو گوشی آیفون نصبم کردم فقط داخلش میره یه ...
نمیدونم والا پس خوبه که میشه ریخت من شاد اینا ندارم تو اندرویدم حتی یه واتس اپ اینستا تلگرام دارم که رو ایفونم هست یه موبایل بانک دارم که رو ایفونم هست یه یوتویوب دوسه تا بازی همین